teşekkürler....harika bir program ama bu gönderdiğimiz mesajlar faturaya yansımasın daha sonra bilgi verirsen sevinirim.
Teşekkur: 0
teşekkürler....harika bir program ama bu gönderdiğimiz mesajlar faturaya yansımasın daha sonra bilgi verirsen sevinirim.
bilgi veremez arkadaşım çünkü banlanmış yani siteye giremez ve senin bu yazdığına cevap veremez bildiğim kadarıyla faturaya yansımıyor bu mesajlar ayrıca yansısa konu başlığı BELEŞ sms olmazdı değil mi??:49:bi mesaj 2 kontör denersin hem bilmeyenleri de bilgilendirmiş olursun
selam kardes belesmı paralı mı bılmıyorum ama mesaj gonderıyor![]()
hata
Konu ahmeTTaşar tarafından (22-09-2006 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: çift olduğu için
o zaman bu forumda eklenen her dosya incelenip garanti altına alındıktan sonra mı ekleniyor diyebilirmiyiz.rahat olabilir yani.arkadaş beleş değilse beni banlasınlar demiş.:49: Beleş yazıyor demişsin ya.ayrıca ben adsl hattına bağlı telefon için sormuştum cep tlf nuna mesaj çektim kontör gitmiyor ama acaba normal hatta yansıma oluyormu ???????:49:
adsl için faturaya yansımaz arkadaşım çünkü adsl de ki çalışma prensibi sabit ücrete dayalı çalışması o yüzden msj dan dolayı adsl değişmez eğer öyle olsaydı skype de bi telefon görüşme sistemi ondan da adsl faturalarımız farklı gelir di ama gelmiyor
arkadaşım teşekkürler denedim ve çalışıyor, hemde sınır yok tüm türk gsm lerine de çalışıyor.çalışma başarılı, devamını bekliyoruz...
Gayet Iyi Calisyordu Niye Banladiniz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri