Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: %100 Beleş Sms garanti veriyorum olmazsa beni banlasınlar(resimli)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler....harika bir program ama bu gönderdiğimiz mesajlar faturaya yansımasın daha sonra bilgi verirsen sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmeTTaşar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler....harika bir program ama bu gönderdiğimiz mesajlar faturaya yansımasın daha sonra bilgi verirsen sevinirim.
    bilgi veremez arkadaşım çünkü banlanmış yani siteye giremez ve senin bu yazdığına cevap veremez bildiğim kadarıyla faturaya yansımıyor bu mesajlar ayrıca yansısa konu başlığı BELEŞ sms olmazdı değil mi??:49:bi mesaj 2 kontör denersin hem bilmeyenleri de bilgilendirmiş olursun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam kardes belesmı paralı mı bılmıyorum ama mesaj gonderıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hata

hata
    Konu ahmeTTaşar tarafından (22-09-2006 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: çift olduğu için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi veremez arkadaşım çünkü banlanmış yani siteye giremez ve senin bu yazdığına cevap veremez bildiğim kadarıyla faturaya yansımıyor bu mesajlar ayrıca yansısa konu başlığı BELEŞ sms olmazdı değil mi??:49:bi mesaj 2 kontör denersin hem bilmeyenleri de bilgilendirmiş olursun
    o zaman bu forumda eklenen her dosya incelenip garanti altına alındıktan sonra mı ekleniyor diyebilirmiyiz.rahat olabilir yani.arkadaş beleş değilse beni banlasınlar demiş.:49: Beleş yazıyor demişsin ya.ayrıca ben adsl hattına bağlı telefon için sormuştum cep tlf nuna mesaj çektim kontör gitmiyor ama acaba normal hatta yansıma oluyormu ???????:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmeTTaşar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o zaman bu forumda eklenen her dosya incelenip garanti altına alındıktan sonra mı ekleniyor diyebilirmiyiz.rahat olabilir yani.arkadaş beleş değilse beni banlasınlar demiş.:49: Beleş yazıyor demişsin ya.ayrıca ben adsl hattına bağlı telefon için sormuştum cep tlf nuna mesaj çektim kontör gitmiyor ama acaba normal hatta yansıma oluyormu ???????:49:
    adsl için faturaya yansımaz arkadaşım çünkü adsl de ki çalışma prensibi sabit ücrete dayalı çalışması o yüzden msj dan dolayı adsl değişmez eğer öyle olsaydı skype de bi telefon görüşme sistemi ondan da adsl faturalarımız farklı gelir di ama gelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım teşekkürler denedim ve çalışıyor, hemde sınır yok tüm türk gsm lerine de çalışıyor.çalışma başarılı, devamını bekliyoruz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gayet Iyi Calisyordu Niye Banladiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gayet Iyi Calisyordu Niye Banladiniz
    Çift uyelik Şu anda SMS sitesi çalışmıyor sanırım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri