Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: %100 Beleş Sms garanti veriyorum olmazsa beni banlasınlar(resimli)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam kardes belesmı paralı mı bılmıyorum ama mesaj gonderıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar siz yinede dikkat edin kimse kimseye beleşe birşey vermez
    beleştir dogrudur ama başınıza iş aşmasın dikkatli olun..
    sealmetle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hata

hata
    Konu ahmeTTaşar tarafından (22-09-2006 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: çift olduğu için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi veremez arkadaşım çünkü banlanmış yani siteye giremez ve senin bu yazdığına cevap veremez bildiğim kadarıyla faturaya yansımıyor bu mesajlar ayrıca yansısa konu başlığı BELEŞ sms olmazdı değil mi??:49:bi mesaj 2 kontör denersin hem bilmeyenleri de bilgilendirmiş olursun
    o zaman bu forumda eklenen her dosya incelenip garanti altına alındıktan sonra mı ekleniyor diyebilirmiyiz.rahat olabilir yani.arkadaş beleş değilse beni banlasınlar demiş.:49: Beleş yazıyor demişsin ya.ayrıca ben adsl hattına bağlı telefon için sormuştum cep tlf nuna mesaj çektim kontör gitmiyor ama acaba normal hatta yansıma oluyormu ???????:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yönetim kendi verdiği dosyalardan sorumludur herkesin verdiği dosyayı kurup denemek zorumda değildir insiyatif üyeye aittir.

burası paylaşım formudur kurallar cercevesinde herkes paylaşım yapabilir

ban olayına gelince farklı bir sebepten banlanmıştır acıklaması burada vardır Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sınırsız yolluyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet calısıyor sagolun arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar ben oguz1987

başka bir bölümde ***** verdiğim için banladılar ama yedek olaRak bu adresten ulaşıyorum.
    sistem kesinlikle çalışıyor.
    anlatılanlar gibi yapın...sorun yoktur :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı g_yelen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başka bir bölümde ***** verdiğim için banladılar ama yedek olaRak bu adresten ulaşıyorum.
    sistem kesinlikle çalışıyor.
    anlatılanlar gibi yapın...sorun yoktur :28:
    forum kurallarını olusaydınız birden fazla nickle üye olmanın yasak olduğunu anlardınız diğer nickiniz banı kalkana kadar lütfen başka ninckle üye olmayın aksi taktirde onlarda banlanacak ve ilk banınız süresiz olarak değişecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmeTTaşar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o zaman bu forumda eklenen her dosya incelenip garanti altına alındıktan sonra mı ekleniyor diyebilirmiyiz.rahat olabilir yani.arkadaş beleş değilse beni banlasınlar demiş.:49: Beleş yazıyor demişsin ya.ayrıca ben adsl hattına bağlı telefon için sormuştum cep tlf nuna mesaj çektim kontör gitmiyor ama acaba normal hatta yansıma oluyormu ???????:49:
    adsl için faturaya yansımaz arkadaşım çünkü adsl de ki çalışma prensibi sabit ücrete dayalı çalışması o yüzden msj dan dolayı adsl değişmez eğer öyle olsaydı skype de bi telefon görüşme sistemi ondan da adsl faturalarımız farklı gelir di ama gelmiyor

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri