Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bir kadınla bir erkek sadece yakın arkadaş olabilir mi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu durum sadece üst zengin kişiler her zaman yaşıyorlar bu hayatı bizim için olamaz tabi
    imkan yok eğer bir erkek kadından uzaksa saçmalık yapar ters yola girer kadın içinde geçerli şeytan zaten her zaman insanın yanındadır yalnızda olsa aynıdır ben bi çok sefer şeytani cinlerin boyutuna girdim girmek zararlıdır beyin tahrip olur kalp zarar görür bütün soru işaretleri kaybolur zaten bu forma doğru bilgiler verdim belki inanmadılar ama doğru söyledim bilgisayarımı bozdular

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok zoooooorrrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayatta kalamaz erkekle kadın arkadaş olamaz bana göre yanlış bekar+bekar o***de evli+evli evli +bekar olma sansı benim kendi örf ve adetimde yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalır diyenler bence kendileri ni aldatıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ateşle barutu yanyana koyun bakalım ne oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yalnız kalırlarsa, şeytan doldurur maazallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ateşle barut yanyana olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında kalınır ama türkiye gibi ülkede hiç kalınmaz
    ''kalırsalarda buna karşı çıkın bizim gibi erkeklere güven olmaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok kuvvetli ve sarsılmaz imana sahip olması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok kuvvetli ve sarsılmaz imana sahip olması lazım
    Röpertajın ses kaydını alamadığım için olumlu ya da olumsuz bir görüş bildirmeyeceğim.Ama 30 yıllık öğretmenlik deneyimimle şunu belirtmek isterim:Okumuş ya da okumamış,siz buna aydın ya da karacahil de diyebilirsiniz,bizim toplumumuzda "cinsel eğitim" yoktur.Cinselliğe dayalı hangi davranışın geleneklere uygun ya da uygun olmadığını,o toplumun genel tavrı belirler.Bu tavır alışta toplumdan topluma değişir.Bizim için normal olan bir davranış,başka bir toplumda abes kaçabilir.Başka bir toplumda normal olan bir davranışın ise bizim toplumumuz da yadırgandğı gibi.
    Bu durum,gelişmişlik ya da gelenekçi toplumsal yapıdan ziyade,insanın "kişilik haklarını nekadar özümseyip kabullenişi ile ilgilidir."
    Gelelim sarsılmaz iman olayına:
    "Uykusuz " adlı gülmece dergisinin son sayısının kapağında bir karikatür ve bir-iki satır da cümle vardı,Alıntı yapıp kopyalamayı beceremediğim için buraya mealen yazacağım.Meraklıları zaten çoktan okumuştur ve de biliyordur.
    Dört polis,bir öğrenciyi kıyasıya döver.Öğrenci şikayetçi olunca,o dört polis doktora gidip "ellerinin incindiği" gerekçesiyle on gün "iş göremez raporu" alırlar.Tutuklu öğrenciye de Cumhuriyet savcısı "polise mukavemet suçundan" 6 yıl ceza talebinde bulunur.
    Karikatürlere konu olan bu olay benim ülkemde, "İman dolu polsimin ve savcımın ve de iman dolu milletimin hukuk ve ahlâk anlayışının ölçütüdür.Bu olay espiri değil,ayniyle vakidir.Sevgili forum dostları,biz bu ahlâk anlayışının neresindeyiz?:49:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri