REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Şifreli kanallar açılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Şifreli kanallar açılmıyor

bir server üyeliğim var bugün kontrol ettirdim o konuda problem yok server açık herkes izleyebiliyorlar sizde problem var dediler teamweaverla bağlanıpp ccam dosyama falan baktılar şifre doğru frekanslar güncel değil dediler şimdi hazır kanal listesi buldum 15 gün öncesine ait onu yükledim ama yine açılmıyor acaba sorun neden kaynaklanabilir. Modemden cihaza gelen ağ kablosuda yeni oysaki ondada problem yok. İp'de alıyor sıkıntı ne anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir arkadaş satallite.xml dosyasını yükle kanalları tarat dedi ama tam anlamadım nasıl yapacağımı.
    var/etc ye attım şimdi kanalalrın hepsini silip baştan taramamı yaptıracağım yoksa başka bir yönetimimi var otomatik frekansları kendisimi güncellemiş oluyor bunu atınca.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ilk önce sarı tuş eklentisinden cam infoyo ordanda severs yazan kısma gir eğer serverin aktifse yeşil olarak görünecektir yok aktif değilse kırmızı olarak görünecektir bundan bir emin ol serverin aktif görünüpte sorunun hala devam ediyorsa ona göre yardımcı olmaya çalışalım bahsettiğin konularla bu olayın hiçbir ilgisi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun server bilgilerimdeymiş, 2 ay kadar kullanmadım serverı, bir arkadaşa vermiştim o da işi bitince demek silmemiş , bana sildim demişti onun için iki hesap çakışında demekki bloke olmuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emrahozsahin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorun server bilgilerimdeymiş, 2 ay kadar kullanmadım serverı, bir arkadaşa vermiştim o da işi bitince demek silmemiş , bana sildim demişti onun için iki hesap çakışında demekki bloke olmuş.
    1 cccam ile 1 cihaz seyredebilir ikinci cihazda seyretmek isteyince hem bloke olur hem server zarar görür iyi hesapınızı kapatmamışlar sizin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz siz olun kendi hesabınızı babanızla bile payalaşmayın sonu böle olur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dm500s şifreli kanal sorunu...

Arkadaşlar. bende bir dreambox dm500s orj. cihaz var. Turksat ve Hotbird 2 lnb li. Her ayarını yaptım. 400 e yakın turksattan 1200 e yakın hotbirdden yayın alıyorum. İmage yükledim. cccam ve mgcamd yükledim. internet bağlantısı var. herşey tamam. ama malesef bir sürü *** dosyası denememe ve birçok forum sitelerindeki işlemleri denememe rağmen ,şifreli kanalların 1 tanesini bile izleyemiyorum. Ne yapmalıyım.. ? şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tarkanfes Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar. bende bir dreambox dm500s orj. cihaz var. Turksat ve Hotbird 2 lnb li. Her ayarını yaptım. 400 e yakın turksattan 1200 e yakın hotbirdden yayın alıyorum. İmage yükledim. cccam ve mgcamd yükledim. internet bağlantısı var. herşey tamam. ama malesef bir sürü *** dosyası denememe ve birçok forum sitelerindeki işlemleri denememe rağmen ,şifreli kanalların 1 tanesini bile izleyemiyorum. Ne yapmalıyım.. ? şimdiden teşekkürler.
    Nasıl yani? Sadece kart paylaşımı ile izlenen platformları k.ey yükleyerek mi izlemek istiyorsunuz? Bu yolla izleyemezsiniz. Hotbird'deki birçok kanalı izlemek için bir kart paylaşım sunucusuna abone olmanız gerekiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri