Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Þifreli kanallar açýlmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Þifreli kanallar açýlmýyor

bir server üyeliðim var bugün kontrol ettirdim o konuda problem yok server açýk herkes izleyebiliyorlar sizde problem var dediler teamweaverla baðlanýpp ccam dosyama falan baktýlar þifre doðru frekanslar güncel deðil dediler þimdi hazýr kanal listesi buldum 15 gün öncesine ait onu yükledim ama yine açýlmýyor acaba sorun neden kaynaklanabilir. Modemden cihaza gelen að kablosuda yeni oysaki ondada problem yok. Ýp'de alýyor sýkýntý ne anlamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir arkadaþ satallite.xml dosyasýný yükle kanallarý tarat dedi ama tam anlamadým nasýl yapacaðýmý.
    var/etc ye attým þimdi kanalalrýn hepsini silip baþtan taramamý yaptýracaðým yoksa baþka bir yönetimimi var otomatik frekanslarý kendisimi güncellemiþ oluyor bunu atýnca.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým ilk önce sarý tuþ eklentisinden cam infoyo ordanda severs yazan kýsma gir eðer serverin aktifse yeþil olarak görünecektir yok aktif deðilse kýrmýzý olarak görünecektir bundan bir emin ol serverin aktif görünüpte sorunun hala devam ediyorsa ona göre yardýmcý olmaya çalýþalým bahsettiðin konularla bu olayýn hiçbir ilgisi yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sorun server bilgilerimdeymiþ, 2 ay kadar kullanmadým serverý, bir arkadaþa vermiþtim o da iþi bitince demek silmemiþ , bana sildim demiþti onun için iki hesap çakýþýnda demekki bloke olmuþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emrahozsahin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sorun server bilgilerimdeymiþ, 2 ay kadar kullanmadým serverý, bir arkadaþa vermiþtim o da iþi bitince demek silmemiþ , bana sildim demiþti onun için iki hesap çakýþýnda demekki bloke olmuþ.
    1 cccam ile 1 cihaz seyredebilir ikinci cihazda seyretmek isteyince hem bloke olur hem server zarar görür iyi hesapýnýzý kapatmamýþlar sizin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

siz siz olun kendi hesabýnýzý babanýzla bile payalaþmayýn sonu böle olur..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart dm500s þifreli kanal sorunu...

Arkadaþlar. bende bir dreambox dm500s orj. cihaz var. Turksat ve Hotbird 2 lnb li. Her ayarýný yaptým. 400 e yakýn turksattan 1200 e yakýn hotbirdden yayýn alýyorum. Ýmage yükledim. cccam ve mgcamd yükledim. internet baðlantýsý var. herþey tamam. ama malesef bir sürü *** dosyasý denememe ve birçok forum sitelerindeki iþlemleri denememe raðmen ,þifreli kanallarýn 1 tanesini bile izleyemiyorum. Ne yapmalýyým.. ? þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tarkanfes Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar. bende bir dreambox dm500s orj. cihaz var. Turksat ve Hotbird 2 lnb li. Her ayarýný yaptým. 400 e yakýn turksattan 1200 e yakýn hotbirdden yayýn alýyorum. Ýmage yükledim. cccam ve mgcamd yükledim. internet baðlantýsý var. herþey tamam. ama malesef bir sürü *** dosyasý denememe ve birçok forum sitelerindeki iþlemleri denememe raðmen ,þifreli kanallarýn 1 tanesini bile izleyemiyorum. Ne yapmalýyým.. ? þimdiden teþekkürler.
    Nasýl yani? Sadece kart paylaþýmý ile izlenen platformlarý k.ey yükleyerek mi izlemek istiyorsunuz? Bu yolla izleyemezsiniz. Hotbird'deki birçok kanalý izlemek için bir kart paylaþým sunucusuna abone olmanýz gerekiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri