REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Aziz Yıldırım'ın çılgın projesi

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Aziz Yıldırım'ın çılgın projesi




    Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım dünya kulüplerini geride bırakacak bir projeyle dönüyor.




    Türkiye'de kulüp yöneticiliği bazında ilk taraftar kart uygulaması, ilk kulüp televizyonu, ilk olarak kulüp ürünlerinin satıldığı Fenerium'u kuran Aziz Yıldırım bu sefer çılgın bir planla spor kamuoyu önüne çıkıyor.
    DÜNYA KULÜPLERİYLE YARIŞACAK

    Mahkeme kararıyla özgürlüğüne kavuşan başkan Aziz Yıldırım yavaş yavaş kulübe ağırlığını koymaya başlıyor... 365 gündür Sarı- Lacivertli kulüpten uzak kalan Yıldırım yeni hedefler ve projeler peşinde.Haberturk gazetesinden Feridun Niğdelioğlu'nun haberine göre; kulübün kasasına 1 milyar Euro koyacağım... Kulüple ilgili olarak planlarını yakın çevresiyle paylaşan başkan Aziz Yıldırım'ın, "Kulübün 14 bin 700 üyesi var. 10 bin TL veren kulübe üye oluyor. 3 Temmuz'dan bu yana şunu bir kez daha gördüm ki Fenerbahçe'de inanılmaz bir potansiyel ve destek var, bunu değerlendireceğim. Bu potansiyelle dünya kulübü olma yolunda büyümeye çalışacağız. Yargıtay süreci tamamlandığı gün itibariyle neler yapacağımızı herkes görecek" dediği öğrenildi.
    1 MİLYAR EURO KASAYA GİRECEK

    Başkan Aziz Yıldırım'ın kafasındaki en büyük projelerden biri ise şöyle: Fenerbahçe'nin 14 bin 700 üyesi var. 10 bin lira veren üye olabiliyor. Yıldırım'ın yeni planlamasında Fenerbahçe'ye tam üyelik olmayacak. Daha önceki Taraftar Kart sistemi gibi ancak daha özellikler içerecek bir sistem getirilecek. Bu sisteme dahil olmak isteyenler 1000 ile 1500 Euro verecek. Ancak bu parayı verenler hemen kulübe üye olmasalar da bir çok etkinlikten yararlanabilecekler. Bu sistemde de yeni oluşumun içine girecek isimler zaman içerisinde diğer 14 bin 700 üye gibi hak sahibi olacak ama bekleme süresi olacak. Önceden 1 milyon üye projesi vardı ancak yasaya takılınca gerçekleşmedi. Şimdi bunu bu şekilde yapıp peyder pey 14 bin üyenin içerisine dahil edilecek. Yıldırım hedefi ise 1 milyona yakın üye toplayıp 1 milyar Euro'yu kulübün kasasına koymak.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    baskanimiz hapiste yatarken daha ne projeler uretmistir umarim hayelleri gerçek olur

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Şu çılgın projeye -İSTEDİĞİNİZİ alıyonuzda -- bunu bir el alıtnda




    ŞU GENCE BİR YARDIM YAPIN



    Bedensel engelli genç, Fenerbahçe'nin hazırlık kampını izlemek için her gün takımının Topuk Yaylası'ndaki tesislerine geliyor.

    Fenerbahçe'nin hazırlık kampını izlemek için kaykayın üzerine koyduğu leğenin içine giren bedensel engelli genç, her gün sarı lacivertli takımın Topuk Yaylası'ndaki tesislerine gelerek takımın çalışmalarını izliyor.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart


    göğsünde “Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz” yazısı bulunan temsili bir 'siyah' forma

    2012/13 sezonu --Protesto forması!---

    demekki 2012/2013 sezonu temiz futbol-tantanasız futbol- olmayacak belli ki; hırs ihtiras Türk futbolunu bitirecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •