REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: helles sat ve türksat tek çanak problemi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart helles sat ve türksat tek çanak problemi

herkeze merhaba
    türksata bakan çanağıma hellas sat için bir lnb taktım ve sinyal aldım türksattanda sinyal alıyorum ama diseqc in birinci girişine türksat ikinci girişine hellas sat uydusunu takıyorum ama takınca hellas sat uydu sinyali almıyorum dsm 3000 uydu bulucu kullanıyorum yani direk lnb den sinyal alıyorum ama diseqc e takınca gidiyor türksat sinyal veriyor ama hellasat vermiyor diseqc i değiştirdim yine aynı

bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullandıgınız alıcının markası ne?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diseqc 2 bozulmuştur sen 3e tak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blacker00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkeze merhaba
    türksata bakan çanağıma hellas sat için bir lnb taktım ve sinyal aldım türksattanda sinyal alıyorum ama diseqc in birinci girişine türksat ikinci girişine hellas sat uydusunu takıyorum ama takınca hellas sat uydu sinyali almıyorum dsm 3000 uydu bulucu kullanıyorum yani direk lnb den sinyal alıyorum ama diseqc e takınca gidiyor türksat sinyal veriyor ama hellasat vermiyor diseqc i değiştirdim yine aynı

Peki arkadaşım Diseqc in 1. girişine hellassatı 2. girişine türksatı takıp denedinizmi? o zamanda türksat yayınımı gidiyor? Ayrıca dsm 3000 cihazında aynı anda iki uyduyu görebiliyorsunuz.Oradaki sonuçlar nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diseqc değiştirdim ayrıca sirüs 3 üncü uçta takılı onda sinyal var uçları değiştirdim yine yok anlamak çok zor alıcım bozuk desem dsm 3000 chazdanda sinyal alamıyorum iki 16500 kullanıyorum alınan sinyal iki lnb diseqc e girince gidiyor çok garip tek tek sinyal var

acaba türksat la aynı frekansları yakaladığı içinmi gidiyor aklıma başka bişiy gelmiyor
    şunu bilmiyorum aynı uyduya bakan iki çanak diseqc te çalışırmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blacker00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diseqc değiştirdim ayrıca sirüs 3 üncü uçta takılı onda sinyal var uçları değiştirdim yine yok anlamak çok zor alıcım bozuk desem dsm 3000 chazdanda sinyal alamıyorum iki 16500 kullanıyorum alınan sinyal iki lnb diseqc e girince gidiyor çok garip tek tek sinyal var

acaba türksat la aynı frekansları yakaladığı içinmi gidiyor aklıma başka bişiy gelmiyor
    şunu bilmiyorum aynı uyduya bakan iki çanak diseqc te çalışırmı
    Disecq uydu seçmez seçimi receiver gönderdiği sinyale göre yapar. Aynı uyduya bakan 4 çanakta olsa disecq ile çalışır.Sizin sorun disecq sağlam olduğuna göre LNBde. turksat Lnbsi ile Hellasat lnbyi değiştirin sonuç yine aynımı kontrol edin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@blacker00 arkadaşım sen makineden disecq ayarı yapıyormusun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diseqten gelen kabloyu uydu bulucuna tak ve otomatik diseq arama yaptır sonuca ulaşırsın eğer problem yoksa diseq te dolu olan uyduları yazar zira sadece türksatı gösterirse diseqte farklı yerlere tak ve dene yine sonuca ulaşamazsan diseqte problem vardır kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkeze merhaba

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diseqten gelen kabloyu uydu bulucuna tak ve otomatik diseq arama yaptır sonuca ulaşırsın eğer problem yoksa diseq te dolu olan uyduları yazar zira sadece türksatı gösterirse diseqte farklı yerlere tak ve dene yine sonuca ulaşamazsan diseqte problem vardır kolay gelsin
    Seremir ilk mesaja bakarsan arkadaş zaten disecq değiştirip denemiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş aynı sıkıntı bende de oldu arkadaşların dediği gibi daayzek bozulmu ş önceden türksat lnb nin hemen yanınaince lnb ile hellassatı bantla bağlamış ve sinyal almıştım sonra yeni normal lnb alıp ayrı tek başına bağladım ve sinyal aldım sana da tavsiyem lnb ni değiştir öyle dene hadi rasgele

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri