Cihaz satılmıştır.
Cihaz satılmıştır.
Konu Simba tarafından (06-04-2013 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium
Arkadaşlar ürün sıfır olup ihtiyac fazlasından satılıktır alpsat firmasından alınmıştır.Kutusu,Şarz aleti herşeyi vardır kullanılmamıştır.Uydudaki yayınları canak anten ayarlarkende izleme sansınız var.Kargo bana ait net fiyatı 350 tl dir başka yerlerde 500 tl bu fiyata kacırmayın bence
İsterseniz 12 taksitle falan alabilirsiniz gitti gidiyor üzerinden satabilirim % 10 komisyon farkını vermek kaydıyla
Konu Simba tarafından (10-01-2013 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium
Hocam 300Tl gibi bırakırmısınız ?
Konu Simba tarafından (10-07-2012 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.
Kullandıgım ekipmanlar;
takip
peşin 300 tl var bende ptt kargo ile karşı ödemeli gönder kargoda benden. 0542 810 0853
aranızda pek bi fiayat farkı kalmamış gelin tatlıya bağlayın 12 şer lira biri düş biriside çık olsun hayırlı
Kullandıgım ekipmanlar;
Kimse bana bu şekil pm atmasın önce kargoyla gonderin ben sonra ödeme yaparım diye 8 yıldır bu sitedeyim halen guven yaratamıyorsak satışımız ve modlugumuz anlamı kalmıyor bana guvenmeyen forum adminin hesapına yatırsın hesapa geçtigi an bende hemen aras kargo ile yollarım satış gunceldir
Kullandıgım ekipmanlar;
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri