Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: KARGO BENDEN SATFINDER 4 SLIM Uydu TV li 350 tl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart KARGO BENDEN SATFINDER 4 SLIM Uydu TV li 350 tl

Cihaz satılmıştır.
    Konu Simba tarafından (06-04-2013 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ürün sıfır olup ihtiyac fazlasından satılıktır alpsat firmasından alınmıştır.Kutusu,Şarz aleti herşeyi vardır kullanılmamıştır.Uydudaki yayınları canak anten ayarlarkende izleme sansınız var.Kargo bana ait net fiyatı 350 tl dir başka yerlerde 500 tl bu fiyata kacırmayın bence

İsterseniz 12 taksitle falan alabilirsiniz gitti gidiyor üzerinden satabilirim % 10 komisyon farkını vermek kaydıyla
    Konu Simba tarafından (10-01-2013 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam 300Tl gibi bırakırmısınız ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muhteremt54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam 300Tl gibi bırakırmısınız ?
    Hocam en son fiyat kargo bana aittir 350 tl cihaz sıfırdır başka yerlerede bakabilirsiniz en az 500 tl uydu bulucuda son teknoloji bunda
    Konu Simba tarafından (10-07-2012 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.
    Kullandıgım ekipmanlar;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

takip

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peşin 300 tl var bende ptt kargo ile karşı ödemeli gönder kargoda benden. 0542 810 0853

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aranızda pek bi fiayat farkı kalmamış gelin tatlıya bağlayın 12 şer lira biri düş biriside çık olsun hayırlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aranızda pek bi fiayat farkı kalmamış gelin tatlıya bağlayın 12 şer lira biri düş biriside çık olsun hayırlı

Arkadaşa pm attım daha sonra bu kezde 250 veririm diyor böyle pazarlık olmaz herhalde yenisi 480 tk bu cihazın ve benim cihazımda sıfır sayılır
    Kullandıgım ekipmanlar;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşa pm attım daha sonra bu kezde 250 veririm diyor böyle pazarlık olmaz herhalde yenisi 480 tk bu cihazın ve benim cihazımda sıfır sayılır
    bu sayfada ne verdiysen msn sayfasındada onu vernek lazım evet böyle pazarlık olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimse bana bu şekil pm atmasın önce kargoyla gonderin ben sonra ödeme yaparım diye 8 yıldır bu sitedeyim halen guven yaratamıyorsak satışımız ve modlugumuz anlamı kalmıyor bana guvenmeyen forum adminin hesapına yatırsın hesapa geçtigi an bende hemen aras kargo ile yollarım satış gunceldir
    Kullandıgım ekipmanlar;

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri