REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: TTNET, BTK?dan ceza aldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 TTNET, BTK?dan ceza aldı

Türkiye’nin en büyük internet sağlayıcı şirketlerinden biri olan TTNET, BTK’nın zaman zaman sektördeki firmalara kestiği cezadan nasibini aldı.

TTNET, düzenlemiş olduğu bir kampanyadan dolayı BTK’dan ceza yedi. Abone sayısı olarakda Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri olan TTNET, 2010 yılında düzenlediği bir kampanya da, kampanya kurallarına uymadığı gerekçesi ile ceza yedi. Yaptığı Hoşgeldin 9.9 Kampanyası’nda 18 ay sabit ücret taahhüttü sunan TTNET, 01.01.2011 tarihinde taahhütte bulunduğu tarifeye zam yaptı. Gerkeçe olarak gösterilen bu olayda BTK, TTNET’e 2010 yılı net satış tutarının %0,19’u kadar ceza kesti.
    Bundan öncede TTNET’e aynı konu fakat farklı sebeplerden dolayı yine 2010 yılı net karının %0.03 ve % 0.015’i oranında ceza kesilmişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devede bir kıl, inşallah iflah olur. hizmet anlayışına yakışır bir durum sergiler.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üç kuruşluk borcunu ödemeyen vatandaşa yüzde dört, ttnet e binde ondokuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abone yapacakları zaman, acayip hızlı şekilde çalışıyorlar.iptal ederken olmadık zorluklar çıkarıyorlar.ceza yazılması vatandaşa bi faydası olmuyorki,olan yine vatandaşa oluyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların hiç biri adam gibi hizmet sunmuyor smile ediyesel kulanıyorum 8 megabit limitsiz ya kesiliyor yada donuyor müşteri hizmetleri aradıgımda hattınız kaldırmıyor yada modemdendir deniliyor geçende tartıştım hızımı yarıyarıya düşürdüler yine kopma donma oluyor ben ilk defa kulanmıyorumki ben senelerce ttnet kulandım hiç böyle sorun yaşamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir sınırsız internet 60 tl olan bir ülkede hala daha nasıl bir kazık atarız vatan daşa bunun hesabını yapan bir ttnet protesto ediyorum vede interneti ve telefonu kapattırdırdım ve başım rahat enyüksek interneti türkiye küllanıyor çok pahalı deyilmi arkadaşlar
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TTnet'e ceza gelmiş devede kulak misalide olsa güzel ama ttnet abonelerinin zararını geri dönük ödemişmi yoksa çarptığı yanınamı kalmış ben burasını merak ediyorum? Yoksa ttnet'in sadece ceza alması bir şey değil, yarın başka bir kampanya ile vatandaşı kandırıp aldığı cezanın katlarını çıkarır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunların hiç biri adam gibi hizmet sunmuyor smile ediyesel kulanıyorum 8 megabit limitsiz ya kesiliyor yada donuyor müşteri hizmetleri aradıgımda hattınız kaldırmıyor yada modemdendir deniliyor geçende tartıştım hızımı yarıyarıya düşürdüler yine kopma donma oluyor ben ilk defa kulanmıyorumki ben senelerce ttnet kulandım hiç böyle sorun yaşamadım
    bendede tam tersi
    smile gectim ne kopma ne kasma ne bir sorun.
    yanındada dsmart...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri