Aslan kimseye ‘Burak’madı Sarı-kırmızılılar Trabzonspor’a bu transfer için 5 milyon Euro ödeyecek
G.Saray Süper Lig’in gol kralı ve Milli Takım’ın yıldız forveti Burak Yılmaz’ı L.Moskova’nın elinden son anda kapmayı başardı.
Aslan kimseye ‘Burak’madı Sarı-kırmızılılar Trabzonspor’a bu transfer için 5 milyon Euro ödeyecek
G.Saray Süper Lig’in gol kralı ve Milli Takım’ın yıldız forveti Burak Yılmaz’ı L.Moskova’nın elinden son anda kapmayı başardı.
Hayırlı olsun ,başarılı olacağına eminim, önemli bir transfer.
galatasarayın bir şabanı vardı gs böyle miskin beceriksiz bir ne üdüyü belli olmayan adamdan kurtulduğu için sevinmiştim...resmi olarak açıklanmadı fakat doğruysa bir şabanımız daha oldu...analı babalı büyüsün...fatih terimede helal olsun futbolcunun hasından gerçekten anlıyor...
CİMBOMLU
Burak neysede fatih terime laf söylemeden önce bir kez daha düşünün bakalım? en kaz olarak aldığı takımı, onca sorunlu adam olmaz denilen futbolcuya rahmen kim şampiyon yaptı? emeğe saygı gösterin bence Fatih terim ülkemizin sayılı teknik adamlarından biridir, beğensenizde beğenmesenizde. burak ise ts'deki başarısını tekrarlar ise gs'de neden başarısız olsun?
burağı hepimiz izledik geçen yıl ben onun kadar bencil bir futbolcu görmedim boşa ümitlenmesin bence galatasaray taraftarı sonuç olarak trabzonspor bir galatasaray değil... benim için çok boş bir transfer ki herkesde sezon başlayınca görecek galatasaraya yaramaz
kardeşim maldan anlamadığın belli oluyor..50 yaşıma geldim kendimi iyi bir futbol seyircisi olarak görüyorum...hislerim ve tecrübem beni hiç yanıltmadı..sanıyormusunki h.şükürü yıllarca 9 futbolcunun galatasarayda beslediği gibi burağıda besleyeceklerini...hiç sanmıyorum.besleseler bile hakan abisi gibi ondada golcü becerisi kumaşı yok,al birini vur ötekine...ikisini toplasan yarım porsiyon elmander etmez..gelelim f.terim konusuna...bak kardeşim 2000 yılında uefa şampiyonu olmuş galatasarayda emeğinin karşılığını başkanından kulubun çaycısına kadar herkez fazlasıyla aldı..bu kupanın alınmasında öncelikle haci pepesku tafarer ve emre çok büyük emekleri olmuştur..fatih terimin ikinci galatasaray macerasında buna benzer bir kadro kurmak için yönetime yaklaşık 50 milyon dolar para harcatmasına rahmen fiyaskoyla bitmiş dağ fare doğurmuştur...bu olayları iyi bir galatasaraylı bilir,sen nasıl bilmiyorsun....emeğine kişiliğine saygı gösterilecek kadar saygın biriyse zaten saygı gösteririm..eğer saygıdan bahsetmiyorsam demekki saygı gösterilcek bir kişiliğe sahip olmadığındandır...
CİMBOMLU
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri