Brezilyalý hoca, Sivasspor maçýndan sonra "Türkiye'de Balili'yi durdurabilecek bir savunma oyuncusu olduðuna inanmýyorum" ifadesini kullanýrken, F.Bahçe yönetiminin, ara transferde Deivid'i gönderip, Pini Felix Balili'yi transfer edebileceði iddia edildi.
Tam Fener'e göre
F.Bahçe'nin, Sivasspor'un Ýsrailli 'fýrtýna forveti' Pini Felix Balili'yi gündemine aldýðý iddia edildi. Teknik direktör Zico'nun, Sivasspor'la oynadýklarý maçtan sonra "Ben, Türkiye'de Balili'yi durdurabilecek bir savunma oyuncusu olduðuna inanmýyorum. Boþ alanda kadar hýzlý bir forvet oyuncusu görmedim" dediði Ýsrailli golcü için yönetim kuruluna "Fenerbahçe'nin böyle bir forvete çok ihtiyacý var. Eðer alýrsak çok faydalý olur" dediði öðrenildi.
Amokachi'ye benziyor
Sarý-lacivertli yönetimin, Ocak 2007'deki ara transfer döneminde þu ana kadar oynadýðý futbolla hayal kýrýklýðý yaratan Deivid'i gönderip, Balili'yi transfer edebileceði iddia edildi. Teknik direktör Zico'nun, Fenerbahçe'nin hücum gücünü artýrmak ve takýma daha süratli futbol oynatmak için Balili'yi istediði belirtildi. Futbol stili Amokachi'ye de benzeyen Balili, 1979 doðumlu. Balili daha önce Ýstanbulspor ve Kayserispor'un da formasýný giymiþti.
Fotomaç

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri