6 gün içinde farklý mesajlar verip, gidebileceðini de ima eden Brezilyalý yýldýzýn þifresini SABAH kýrdý.
Sezon sonunda sözleþmesi bitecek olan F.Bahçeli Alex'in yaptýðý açýklamalar kafa karýþtýrmaya devam ederken SABAH, Brezilyalý futbolcunun sözlerinin arkasýndaki þifreyi kýrdý. Ýþte Alex'in yönetime ve taraftara vermek istediði ince ince mesajlar:
1-) Tarih: 15 Eylül - Fenerbahçe TV "Baþkan Aziz Yýldýrým isterse, 101, 102, 103. yýlýnda da Fenerbahçe'de forma giyerim." Þifresi: Yaþý 29 olan yýldýz futbolcu uzun vadeli bir sözleþme istiyor. Bu mukavele de en az 3 yýl olmalý. Tercümesi: Yönetimden net bir tavýr bekleyen Alex, anlaþmaya ýlýmlý olduðunu net bir þekilde ortaya koydu. Fakat baþkan Aziz Yýldýrým, 'Bekle gör' politikasý uyguladýðý için þu ana kadar bir adým atmadý.
2 -) Tarih: 20 Eylül - alex10.com.br "Sözleþmemin bitmesine 10 ay var. Ama hâlâ geleceðimle ilgili net bir karar vermiþ deðilim. Ocak ayýnda oturup düþüneceðim. Türkiye'de mi devam edeceðim yoksa baþka bir ülkeye mi gideceðim bu netlik kazanacak." Þifresi: Yönetime 2. net ve keskin mesaj... Bonservisi 4 milyon dolara mal olan Brezilyalý gideceðini ilk kez açýk bir þekilde ima etti. Tercümesi: 3 yýl için 10 milyon dolar isteyen Alex, kendisine gelecek önerilere de açýk olduðunu ima etti. Adý Beþiktaþ için de geçen Brezilyalý yýldýz, F.Bahçe'den ayrýlabileceðini net bir þekilde ortaya koydu.
GERÝ ADIM ATTI: MUTLUYUM
3 -) Tarih: 21 Eylül - Fenerbahce.org "Gerçi ben her defasýnda F.Bahçe'de ne kadar mutlu olduðumu ve en az 2 yýl daha F.Bahçe'de olduðumu söylüyorum, ama nedense buna aldýrýþ edilmiyor. Tekrarlayayým: F.Bahçe'de mutluyum, gitmeye de hiç niyetim yok.'' Þifresi: Önceki gün yaptýðý açýklama yönetimden tepki alýnca 'U dönüþü' yaptý. Tekpi almamak için taraftara mutlu ve huzurlu olduðunu belirtmek istedi. Tercümesi: Kalmak istediðini yinelerken yine yönetimi sözleþme yapmaya yani masaya oturmaya davet etti. 2+1 yýllýk mukavele imzalamak istiyor.
Üç yýl için 10 milyon dolar istiyor
Alex, Aziz Yýldýrým yönetimine mesaj gönderdi: "Üç yýl için en az 10 milyon dolar isterim." Baþta Beþiktaþ olmak üzere birçok talibi bulunan Alex, sözleþmesinin ocakta yenilenmesini talep ediyor. F.Bahçe bu parayý verirse, Alex'in günlüðü 9 bin 132 dolara gelecek.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri