Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
60 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Goldmastercilere benden müjde haber

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar gm nin o seri yazılımları geldi fakat yazılım sorunlu olduğu için yayınlanmıyor...sorunlar halledilip öyle verilecek yazılımlar...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zaman acaba verilecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler tarantino acaba gm 30700mx içinde cıkacakmı bilgi verirsen sevinirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

takip edenlere teşekkür ederim bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkür arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum ağzından bal damlıyor valla. hani bende 20300 kurbanıyımya o bakımdan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yakın zamanda çıkacak emin olabilirsiniz..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eMpReSaRiO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Goldmaster 11000-13000-15000-20000 gibi Mason menşeili mallara önümüzdeki haftadan itabaren Goldmaster firmasınca büyük ihtimalle yazılımlar verileceği ile ilgili bilgi edindim. Hayırlı olsun.Darısı acikoya..
    sebebini ben söyleyin fuarda madur ettikleri müşterileri tarafından stantlarda rezil olmamak adına insanların ağzına bir parmak bal sürmektir eğer verilirse hiç sanmıyorum kazile verilirse bu resmen iki yüzlülüktür bu tür cihazları olan arkadaşları cihazlarını alıp fuara gitmelerini vede kendi maduriyetlerin protesto etmelerini tavsiye ederim çünki fuardan sonra birdaha yazılım hayal olacak şu anda 11000 serisi vede aciko422-425 seyrediyorsa tamamen amatör ruhla çalışan bir kaç mod arkadaş sayesinde bunlar ne bu firmalardan ücret nede kullanıcılardan burdan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ayrıca bu forumlardan yararlanan ve bu cihazları kulanıcıya satan uyducu arkadaşlar firmalarla yüz yüzesiniz bir ortak kaznım içindesiniz sizler daha fazla iş yapabilmek için müşteriye ihtiyacınız var müşteri ile firma arsında köprü olamnız gerekirken firmayı arayın bizle ne alaksı var diyen uydu cu arkadaşlar işte size fırsat fuarda bu firmaları sıkştıra bilirsiniz bunları dile getirebilirsiniz unutmayınki sizler olmazsanız o firmalar hiç birşey değildir umarım bir çok kişi bu yazıyı okur vede boş eleştiri yapacağına yada polimiğe gireceğine kendine bir ders çıkarıp bu cihazı kullananlara yardımcı olmaya çalışır sevgiyle kalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aciko yazılımlarına devam arkadaşlar başka careniz yok gibi ...Ama inanın yazılımlar geldi buna emin olabilirsiniz AMA yazılımdaki biss bölümğnde kanallar açmadıgı için internete verilmedi.Bana guvenin bende test denemesini yaptım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben böyle bbir haberi yaklaşık 3-4 ay önce de duymuştum hala bekliyorum

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri