Teşekkur: 0
ya müjde gelecekse glsin bu kadar zormu ki
zor demekki hoca gm 30700mx ben cihazı alırken yeni cihaz yazılımda sorun olmaz diye aldım sadece bi sfer yazılımatabildim 05.04.2006 sonra hiç bir şey yok ben umnuyorum hala belkide bu cihazın yazılmı beklediğimizden daha fazla kanalı acacak diye ama bi sorun var galiba yazılımlarda yoksa bu hafta sonu bekliyorum ben ustaların yazmalarından.
@umut 55 vallaha bizimkilere çıktıda ne oldu ağzımıza bir parmak bal çaldılar hala bekliyoruz tps yi 2gün seyrettik gitti gmartık kantarın topuzunu iyice kaçırdı ahhhh ahhhhhh benim 11400 e aciko yazılımını yüklerken hata vermese varya kim bekler gmyi yazılım versin diye inşallah senin cihazınada yazılım verirler saygılar...!
teşekkürler
Arkadaşlar 30000 serisnin 3 modeline geldi ama diger serilere gelmediGelen yazılımda şu an tps ve absat çökmüş durumda.
Aciko yazılımları bugunlerde elimizde mutlaka olacaktır..
hocam ben 11400cime 30300 yazılımını yükledim ama hal tps yazılımını bekliyoruz acaba bir haber varmı? saygılar...!
ya bu 11200 serisine gelcekmi yazılımlar tekrar eski haline dönecek mi yoksa yeni cihazlar mı almamız gerekiyo
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri