Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
60 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Goldmastercilere benden müjde haber

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı necdet01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmaster 20400cım en son yazılım ne zaman geldi?
    15 11 2006 tarihinde çıkan 30300 sky yazılımını 11400 ve 20400 cihazlarda kullanabiliyoruz hiç bir problem yaratmıyor saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya müjde gelecekse glsin bu kadar zormu ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zor demekki hoca gm 30700mx ben cihazı alırken yeni cihaz yazılımda sorun olmaz diye aldım sadece bi sfer yazılımatabildim 05.04.2006 sonra hiç bir şey yok ben umnuyorum hala belkide bu cihazın yazılmı beklediğimizden daha fazla kanalı acacak diye ama bi sorun var galiba yazılımlarda yoksa bu hafta sonu bekliyorum ben ustaların yazmalarından.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@umut 55 vallaha bizimkilere çıktıda ne oldu ağzımıza bir parmak bal çaldılar hala bekliyoruz tps yi 2gün seyrettik gitti gmartık kantarın topuzunu iyice kaçırdı ahhhh ahhhhhh benim 11400 e aciko yazılımını yüklerken hata vermese varya kim bekler gmyi yazılım versin diye inşallah senin cihazınada yazılım verirler saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı king Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @umut 55 vallaha bizimkilere çıktıda ne oldu ağzımıza bir parmak bal çaldılar hala bekliyoruz tps yi 2gün seyrettik gitti gmartık kantarın topuzunu iyice kaçırdı ahhhh ahhhhhh benim 11400 e aciko yazılımını yüklerken hata vermese varya kim bekler gmyi yazılım versin diye inşallah senin cihazınada yazılım verirler saygılar...!
    kardeş o kadar üzülme bendede 11400 var aciko yazılımı attım birkaç gün tps absatları seyredebildik şimdi bizdede çıkmıyor bırak cihazın orjinal kalsın hiç fark yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar 30000 serisnin 3 modeline geldi ama diger serilere gelmediGelen yazılımda şu an tps ve absat çökmüş durumda.

Aciko yazılımları bugunlerde elimizde mutlaka olacaktır..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam ben 11400cime 30300 yazılımını yükledim ama hal tps yazılımını bekliyoruz acaba bir haber varmı? saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bu 11200 serisine gelcekmi yazılımlar tekrar eski haline dönecek mi yoksa yeni cihazlar mı almamız gerekiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tyler_durden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya bu 11200 serisine gelcekmi yazılımlar tekrar eski haline dönecek mi yoksa yeni cihazlar mı almamız gerekiyo
    Arkadaşım biraz sabır firmalar şu an hatta biz bile fuar heyecanındayız. Yeniliker ne olacak beklemedeyiz. Bence bu fuar uydu dünyası için büyük değişikliklerin habercisi oolabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri