Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Satilik dsmart 2008

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Satilik dsmart 2008

Elİmde 2 adet kanallar ÖmÜr boyu açık 2008 dsmart uydu alıcısı var modellerİ 1.cİsİ beko bs- 820smartcı 2.cİsİ next ye-9500xcıs İkİsİde sorunsuz kartlarıyla bİrlİkte verecegİm İstedİgİm fİyat İkİsİde dahİl 400tl tÜrkİyede İlkbu İlgİlenenler pm-atabilir
    Konu ammar tarafından (14-07-2012 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

takasada açıgım arkadaşlar
    Konu ammar tarafından (13-07-2012 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ammar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Elİmde 2 adet kanallar ÖmÜr boyu açık 2008 dsmart uydu alıcısı var modellerİ 1.cİsİ beko bs- 820smartcı 2.cİsİ next ye-9500xcıs İkİsİde sorunsuz kartlarıyla bİrlİkte verecegİm İstedİgİm fİyat İkİsİde dahİl 400tl tÜrkİyede İlkbu İlgİlenenler pmden ulaşabilir mesenem amet_sevİmlİ@hotmaİl.com
    Ammar kardeşim forum kuralları gereği açıktan msn paylaşımı yasak.Lütfen forum kurallarına uyalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyardıgın için teşekkürler arkadaşım sagol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 1 tanesini 80 ile 100 den satıyorum alışımda 50 ile 60 arası temizliğine göre eğer 50 den verirsen next olanı alırım pm atarsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 1 tanesini 80 ile 100 den satıyorum alışımda 50 ile 60 arası temizliğine göre eğer 50 den verirsen next olanı alırım pm atarsın
    Yanlış anlama ama 80'e 2008 abonelikli dsmart varsa bende almak isterim, hatta üstüne %5 sanal pazar komisyonunu ilave edip (84tl.) hemen adıma satış açabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yanlış anlama ama 80'e 2008 abonelikli dsmart varsa bende almak isterim, hatta üstüne %5 sanal pazar komisyonunu ilave edip (84tl.) hemen adıma satış açabilirsiniz.
    kardeş sen normal pazardan alırsan bu fiata alırsın ama ben dükkan işletiyorum takastan alıyorum direk satandan alıyorum dediğim fiata alıyorum satıyorum ben işletmeciyim kar olacak tüm işyeri sahipi arkadaşlar benim verdiğim fiatı bilirler biz acemi değiliz kartsız cihazı ne yapalım ben sana kartsız cihaz 30 dan vereyim toptan neyse benim fiatım bu veren verir vermeyen ***fi bilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş sen normal pazardan alırsan bu fiata alırsın ama ben dükkan işletiyorum takastan alıyorum direk satandan alıyorum dediğim fiata alıyorum satıyorum ben işletmeciyim kar olacak tüm işyeri sahipi arkadaşlar benim verdiğim fiatı bilirler biz acemi değiliz kartsız cihazı ne yapalım ben sana kartsız cihaz 30 dan vereyim toptan neyse benim fiatım bu veren verir vermeyen ***fi bilir
    Arkadaşın ilanını fazlada baltalamadan kısaca anlatayım;

1- sizin bahsettiğiniz kartsız üyeliği bitmiş cihazlar benim gözümde 30tl. bile etmez çünkü o cihazları fta olarak bile kullanamazsınız sürekli ekranda smart kartınızı takın yazısı çıkar!

2- arkadaş 2008 abonelikli demiş dikkatinizden kaçıyor yada 2007-2008 abonelikli cihazların açtığı (2007-2008 abonelikli cihazlarda 23 kanal ömür boyu ücretsiz açık) kanalları ve aylık ödemesi olmadığını, smart kartının üstünde olduğunu bilmiyorsunuz?

3- son olarak ticaret kar etme düşüncesini anlarım, ama her cihazın bir piyasası var 3 aşağı 5 yukarı bunlarınkide belli, ister bu işle hobi olarak uğraşsın, ister dükkan sahibi olarak yada olmadan ticaretini yapsın bu fiyatları bilir siz desenizki arkadaş benden 150 çalışır tamam derim, 150 alırsın koyarsın dükkana 200-230 ne ise satarsınız eyvallah derim bende.

Not: Ne satıcı ile ne satılan cihaz ile uzaktan yakından ilgim yoktur. ama bir hobici olarak alım satım alanlarını takip ederim az çok cihaz fiyatlarını ve piyasasını bilirim. Umarım sizi kırmadan anlatabilmişimdir, kolay gelsin saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşın ilanını fazlada baltalamadan kısaca anlatayım;

1- sizin bahsettiğiniz kartsız üyeliği bitmiş cihazlar benim gözümde 30tl. bile etmez çünkü o cihazları fta olarak bile kullanamazsınız sürekli ekranda smart kartınızı takın yazısı çıkar!

2- arkadaş 2008 abonelikli demiş dikkatinizden kaçıyor yada 2007-2008 abonelikli cihazların açtığı (2007-2008 abonelikli cihazlarda 23 kanal ömür boyu ücretsiz açık) kanalları ve aylık ödemesi olmadığını, smart kartının üstünde olduğunu bilmiyorsunuz?

3- son olarak ticaret kar etme düşüncesini anlarım, ama her cihazın bir piyasası var 3 aşağı 5 yukarı bunlarınkide belli, ister bu işle hobi olarak uğraşsın, ister dükkan sahibi olarak yada olmadan ticaretini yapsın bu fiyatları bilir siz desenizki arkadaş benden 150 çalışır tamam derim, 150 alırsın koyarsın dükkana 200-230 ne ise satarsınız eyvallah derim bende.

Not: Ne satıcı ile ne satılan cihaz ile uzaktan yakından ilgim yoktur. ama bir hobici olarak alım satım alanlarını takip ederim az çok cihaz fiyatlarını ve piyasasını bilirim. Umarım sizi kırmadan anlatabilmişimdir, kolay gelsin saygılar.
    konuya biraz uzağım ama biraz bilgi edinmek amacıyla birkaç sorum olacak:
    Sayın A.Bozoğlu;
    2.madde olarak yazdıklarına istinaden 2008 abonelikli olması bir avantajmıdır dezavantajmıdır? yani 23 kanal ömür boyu acıkmış(acaba hangi kanallar ve hd paketi de varmı).şu anda aynı ayarda bir d-smart alsam fiyat aşağı yukarı nedir ve yine mi 23 kanal olur..?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler a.bozoglu işte türküm insanı nekadar bilinçli bu konuda ben onların birtanesini 2008 de 500tleye almışken 2012 de birtanesine 200 istiyorsam çokmu sizce yanlışmıyım a.bozoglu birde kalkmış benden birtanesini 50tlye istiyor varsa öyle satan 50tlye kanallar açık olarak ve kartıyla hemen alırım boş konu şuyorlar işte atayım ortayada yerse hesabı bulsunlar kanallar açık 2008 kartıyla benim verdigim fiyata hemen buişi bırakırım kardeş

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri