Arkadaşın ilanını fazlada baltalamadan kısaca anlatayım;
1- sizin bahsettiğiniz kartsız üyeliği bitmiş cihazlar benim gözümde 30tl. bile etmez çünkü o cihazları fta olarak bile kullanamazsınız sürekli ekranda smart kartınızı takın yazısı çıkar!
2- arkadaş 2008 abonelikli demiş dikkatinizden kaçıyor yada 2007-2008 abonelikli cihazların açtığı (2007-2008 abonelikli cihazlarda 23 kanal ömür boyu ücretsiz açık) kanalları ve aylık ödemesi olmadığını, smart kartının üstünde olduğunu bilmiyorsunuz?
3- son olarak ticaret kar etme düşüncesini anlarım, ama her cihazın bir piyasası var 3 aşağı 5 yukarı bunlarınkide belli, ister bu işle hobi olarak uğraşsın, ister dükkan sahibi olarak yada olmadan ticaretini yapsın bu fiyatları bilir siz desenizki arkadaş benden 150 çalışır tamam derim, 150 alırsın koyarsın dükkana 200-230 ne ise satarsınız eyvallah derim bende.
Not: Ne satıcı ile ne satılan cihaz ile uzaktan yakından ilgim yoktur. ama bir hobici olarak alım satım alanlarını takip ederim az çok cihaz fiyatlarını ve piyasasını bilirim. Umarım sizi kırmadan anlatabilmişimdir, kolay gelsin saygılar.
Yer imleri