REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Alanya marka şehir diyenlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Alanya marka şehir diyenlere

Antalya'nın Alanya ilçesinde çarşı içinde eşiyle birlikte dolaşan turist kadın, Damlataş Caddesi'nde bulunan bir eczanenin önüne tuvaletini yaptı.
    Olay, Alanya'nın en işlek caddeleri arasında yer alan Damlataş Caddesi'nde faaliyet gösteren bir eczanenin önünde meydana geldi. Öğle saatlerinde eczanenin önüne eşiyle birlikte gelen kadın turist kadın, alışveriş yaptığı eczanenin önüne tuvaletini yaptı. Olayı gören yoldan geçen vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Olayı, "Alanya'ya kalitesiz turistin geldiği en iyi bu şekilde belli oluyor" şeklinde değerlendiren eczane sahibi Selahattin Uğurkutu, "Olay sırasında ben eczanenin içindeydim. Yan taraftaki esnaf arkadaş bu rezil durumu görünce bana seslendi. Önce inanamadım, arkadaşım ısrar edince dışarıya çıkıp bakınca rezaleti gözümle gördüm. Gündüz vakti Alanya gibi bir yerde, üstelik böyle bir caddede bir turistin bu şekilde davranması,
    Alanya'ya gelen turistin kalitesizliğini ortaya çıkarıyor. Alanya marka şehir diyenlere bu olay ibret olsun
    " dedi.

dahadurun tepenize edecekler.. herkes yüzveriyor Opup okşuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keçileri kaçırmış herhalde..#

Kullanıcı Bilgi Menüsü

casio murat deli gibi meaj yazıyor, böyle giderse bana az kaldı. neyse... konumuza dönelim. bunlar delimi ne yaaa yanındakide yanlış yaptıpığınıda söylememiş. bu tarz olaylar tam tersini avrupada olmuş olsa hemen polis müdahele yapar cezayıda keserdi, bizim burda bakmakla yetinmişler sadece. komik ve utanç verici, bir durum. selametle
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yurt disinda bunlarin içinde yasiyorum kendimi afrikada gibi hisediyorum))iki uç esliler bunlar bol bol çocuk yapiyorlar devletten çocuk parasi alirlarayni evde uç naile kalabiliyorlar belki geldikleri memlekeztlezrinde evlerinde wc yoksa sayet normal bu yaptigi))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri