REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: G.Saray'ı yeneceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart G.Saray'ı yeneceğiz

Trabzon'un golcüsü Ersen ile savunmacısı Stepanov, cumartesi günü Avni Aker'de oynayacakları Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştular.

Trabzon-G.Saray maçına iki gün kala heyecan yükselirken, Karadeniz cephesinden iddialı açıklamalar geldi. Bordo-mavili takımın Beşiktaş'ı İnönü'de devirdiği maçta 2 gol atan Ersen, "O maçtaki iyi futbolu sürdüremedik. Konya'ya karşı puan kaybettik. G.Saray maçı bizim için çok önemli. 3 puan için her şeyi yapacağız. Song ile Tomas, oldukça iyi stoperler. Ama G.Saray maçları benim için her zaman iyi geçmiştir. Ben zor maçları daha çok seviyorum" diye konuştu. Bordo-mavili ekibin Sırp savunma oyuncusu Milan Stepanov ise Galatasaray maçında yüzde yüz kapasiteyle oynayıp, maçı kazanacaklarını iddia etti. Zirveyi hedeflediklerini ifade eden Stepanov, "Bunun için kendilerine aynı hedefi koyan 3 rakibi de yenmek zorundasınız. Beşiktaş maçında da iyi performans gösterdik ve rakibimizi yendik. Bunu tekrarlamak ve kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi olan kazansın.Ama tbi öncelik gs'nin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok zevkli bir maç olacağını tahmin diyorum ama kim yenerse yensin çok zorlanacak gibime geliyor .Trabzon iyi oynuyor G.s da ise orta sahası kötü ama defans ve forvet çok iyi bakalım nasıl bir maç olucak .Gönlüm her zaman ki gibi Galatasaraydan yana..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi oynayan kazansın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trabzon iddialı ama gs şimdiden sonra kolaykolay maç vermemsi gerekiyotr kendisi için..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçtan sonra herşey belli olacak arkadaşlar.münakaşaya gerek yok.:28:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri