Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Necati rest çekti !

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Necati rest çekti !

G.Saraylý taraftarlar tarafýndan ýslýklanan Necati, tepkileri anlamadýðýný söyledi. Sevilmediðini ifade eden yýldýz futbolcu, "Asla ayrýlmayý düþünmüyorum. Aksine 2010 yýlýna kadar kalmaktan yanayým" dedi. Hakan Þükür'le zaman zaman kavga da ettiðini ifade eden Necati, "O benim abim. Bordeaux'ya golü atsam þimdi kahramandým" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

necati galatasarayý býrakmaz o bizim herþeyimiz çok kaliteli bir futbolcu ama þanssýz biraz sakatlýklar falan filan derken geri planda kaldý..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Necati formsuzluðuna bir çözüm bulsa çok iyi olacak uzun zamandýr formsuz ama formda bir necati olursa hem kendisi için hemde Cim Bom Bom için çok iyi olacaktýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence Necati nin yerine Ümit Karan daha iyi olur.Ümit in geçen sezonlarda olduðu gibi kulübede kalmasý yanlýþ.Tabi Necati de iyi futbolcu onuda oynatnmak içinde Hakan a yol gözükür.:00000002:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bi fenerliyim.necati kaliteli bi oyuncu ayrýca çok yönlü bi hücum oyuncu forvet arkasý forvet hatta orta saha oynayabiliyor.Ama formda bi Ümit KARAN ýn olduðu yerde arka planda kalmasý normal.Ümit Türkiyede þu an fatih tekkeyle beraber en iyi 2 striker tabi formda olduklarý zaman SS(saygýlar sevgiler)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kanýmca Necati, Ümit Karan'ýn arkasýnda oynasa çok daha fazla verimli olur. Ümitin açacaðý boþluktan hýzla girip goller atabilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla bence necatiden bir þey olmaz neden mi.çBakýn attýðý gollere hep hazýr goller ama son maçlarda çok kötü ve artýk oynayamýyor .Hiç bir galatasaraylý gördümü acaba necatinin topla adam geçtiðini þahsen ben hiç görmedim.Bu iþ artýk Ümit karan ve hakan ikilisinin iþi derim ben...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri