REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: açılıp kapanıyor herhalde bozuldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim şuanda internet kafedeyim dediğinizi yaptım makina açıldı .

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sedatdincc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkür ederim şuanda internet kafedeyim dediğinizi yaptım makina açıldı .
    Sevindim :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde basima boyle birsey geldi yani makina init yazip kapaniyor verdiginiz bilgiler icin tesekkurler ama makinadan makinaya nasil yazilim atabilirim onu bilmiyorum.Makina Kaon 570 12 C1 A5.
    Nasil yapacagimi nerede bulabilirim saygilar ve selamlar:00000002:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benimde basima boyle birsey geldi yani makina init yazip kapaniyor verdiginiz bilgiler icin tesekkurler ama makinadan makinaya nasil yazilim atabilirim onu bilmiyorum.Makina Kaon 570 12 C1 A5.
    arkadaşım tek çaresi makineden makineye aynısından bi şekş,ilde bir makina bulup cihazdan cihaza yükleyeceksin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde baışma geldi btmli yazılım attım sonra bin yazılımı attım arkasından softcam attım düzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekrar softcam atın arkadaşlar kesin açması lazım bence isa ustanında dediği gibi yanlış softcam atmaktan oluyor.iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eger aynı hw ye sahip ve aynı loadere sahip 2 makinanız varsa yazılım yüklü veya saglam olan cihazın ön panelinden ch+ tuşuna üstüste 3 defa basıp kumandadanda mute tuşuna basarsanız yükleyici makina --host-- durumuna geçer.şimdi diger cihazı (baglantıları yapılmış ama arka taraftan kapatılmış)
    açıyoruz ve yükleme başlıyor.yüklenecek cihaz otomatik olarak açılıncaya kadar
    (veya stanbly durumuna geçinceye kadar)bekliyoruz sonra iki makinayıda kapatıp baglantılarını çıkarıyoruz.bu kadar!
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu durumda yukleme sonrası kesinlikle komple reset atınız.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri