REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: açılıp kapanıyor herhalde bozuldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart açılıp kapanıyor herhalde bozuldu

biraz önce kanalları izlerken makine sapıttı.kanal listesini degiştirirken birde gitti şimdi ekranda yanlız loader çıkıyor sonra ı-n-f harfleri çıkıyor ama makina kapanmıyor.devamlı loader yazıp sonunda f yazıp açıp kapıyor kendini
    acaba bozuldumu.yoksa yazılım atarsak düzelirmi
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım aynı sorun bendede var.. kke den keylerı attıktan sonra oldu ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazın tam olarak modeli ve hw nosu nedir bilmiyorum ama senin cihazının tam olarak ön panel dahil aynısından bul ve cihazdan cihaza yazılım yükle sorunun giderilecektir benim elimede böyle sorunu olan cihazlar geldi ve hepsinide bu yöntemle kurtardım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kumru6434 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biraz önce kanalları izlerken makine sapıttı.kanal listesini degiştirirken birde gitti şimdi ekranda yanlız loader çıkıyor sonra ı-n-f harfleri çıkıyor ama makina kapanmıyor.devamlı loader yazıp sonunda f yazıp açıp kapıyor kendini
    acaba bozuldumu.yoksa yazılım atarsak düzelirmi
    saygılar
    Alıntı n.anelka24 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasım aynı sorun bendede var.. kke den keylerı attıktan sonra oldu ...

Softcam dosyası yüklemeyi deneyin sorununuz çözülebilir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.makinadan makinaya attım sorun kalmadı
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaon ksc 511z olan makinam kke attıktan birkaç gün sonra makinam kapandı açılışta l619 daha sonra ınıt yazıyor bu sorundan 5-6 ay önce de makina kendi kendine kapanıp yine aynı kanal dan açılıyorduyardımınızı bekliyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesajınıızn üstünde çözüm önerileri ve uygulama sonuçları yazıyor denermisiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazdan cihaza atma imkanım yok softcam dosyasına örnek verebilirmisiniz elitsattan ksc_511_12.01.a5.050620zc isimli dosyayı küp 300 le atsam olurmu teşekkür ederim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sedatdincc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazdan cihaza atma imkanım yok softcam dosyasına örnek verebilirmisiniz elitsattan ksc_511_12.01.a5.050620zc isimli dosyayı küp 300 le atsam olurmu teşekkür ederim
    softcam yüklemeniz yeterli olabilir:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sedatdincc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım tek çaresi makineden makineye aynısından bi şekş,ilde bir makina bulup cihazdan cihaza yükleyeceksin

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri