vay be zaman ne hızlı geciyor
ne diyelim daha nice güzel yıllara hepberaber
Teşekkur: 0
vay be zaman ne hızlı geciyor
ne diyelim daha nice güzel yıllara hepberaber
iyiki varsın süpersatforum nice yılara
:45:![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Nice yedi yıllara birlik ve beraberlik seviyeli paylaşımlara hayırlı ve uğurlu olsun tüm süpersatform fertleri
teşekkürler:45:
vaycanına insanlar nekadar çabuk ihtiyarlıyor nice yıllara
nice senelere süpersatform iyikivarsın senin sayende başka siteye bakmaya ihtiyaç bile duymuyoruz.burada emeği geçen tüm arkadaşlara tek tek teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.
daha güzel paylaşımlarla, dosluklarla, 7 den 77ye inşallah ayakta, dimdik nice yaş günleri kutlamak dileklerimle
hep beraber nice mutlu senelere![]()
Yok abi ya 8 Mayıs sabahı o nizamiye kapısından çıkışım varya o çıkış, beni hayata bağladı işte.Sanki yıllarca bi ceza evinde yatmışımda sonra özgürlüğüme dönmüş gibi oldum.
Tezkereyide kordum ama tarayıcımın camı kırıldı. Ben şimdi telden resim çekemde koyam bi.
![]()
Konu Hikmet™ tarafından (22-07-2012 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri