REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: absat sinyal sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart absat sinyal sorunu

arkadaşlar bendede hotbird uydusunda bütün kanallar var sadece fransız absat paketinden sinyal gelmiyor..bbchd bile var o yok.olması gerekiyor...nenen sinyal almıyor olabilirim.bugün lnb de değiştim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hangi pakette sorun yasıyorsunuz

Kapsama alanı Turkiyeyi kapsıyor sorun olmaması lazım.ABSAT Frekans Listesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karanlık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bendede hotbird uydusunda bütün kanallar var sadece fransız absat paketinden sinyal gelmiyor..bbchd bile var o yok.olması gerekiyor...nenen sinyal almıyor olabilirim.bugün lnb de değiştim..
    Arkadaşım sivastasın sanırım.Aynı sorun bendede var.Hotbirddeki bütun kanallar var ama absat paketi yani 12692 H 27500 frekansından sinyal alamıyorum.Bu sorun çanağın büyüklüğü ile olabilirmi acaba.Bende 90 lık çanak var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

120 likle alına biliyor arkadaşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 2 gün öncesine kadar izliyordum erzurumdan 120 lik çanakla..dün bi ara france2 hd falan vardı sonra yine gitti..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karanlık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 2 gün öncesine kadar izliyordum erzurumdan 120 lik çanakla..dün bi ara france2 hd falan vardı sonra yine gitti..
    canagına ince ayar yap bende şuan %72 canagını kontrol et bendede 120 lik var ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakayım kardeş sağol...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kapsama alanına bakınca sivasa biraz buyuk canak istiyor gibi sıyırtmış geçmiş sivası 42 dbw ayarında canak lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri