KAON BOARDLI RECEİVERLERE KKE *** EDİTORLE ATACAGINIZ KEYLER CİHAZINIZA ZARAR VERECEKTİR.DİKKAT...
BERDEN BU KANIYA VARDIM DERSENIZ CUNKU BENDE BU PROBLEM OLDU....SUANDA CIHAZIM HIC ACILMIOR....BENDEN SOYLEMESİ..
KAON BOARDLI RECEİVERLERE KKE *** EDİTORLE ATACAGINIZ KEYLER CİHAZINIZA ZARAR VERECEKTİR.DİKKAT...
BERDEN BU KANIYA VARDIM DERSENIZ CUNKU BENDE BU PROBLEM OLDU....SUANDA CIHAZIM HIC ACILMIOR....BENDEN SOYLEMESİ..
Kullanma talimatlarının hepsine uydunuzmu?
KardeŞler Selam,,,,benİm Makİne Sunny 1030 Dci Sky Sabah *** Attim...makİnem Bozuldu....aÇlir Gİbİ Oluyor...sonra Tekrar Kapaniyor.....arka On Off TuŞundan Kapatsamda Fayda Etmİyor......yazilimi Tekrar Ettİm Yİne Fayda Etmedİ.....ne Yapabİlİrİm.....acİl Yardim
BENİM CİAZDA BOZULDU BURDA VERİLEN YAZILIMLARA DAYANAMIYOR VE TPS LERİ FULL GÖSTERİYOR :45: eline sağlık bu yazılımları verenlereeee.. hadi bakim kolay gelsin sizee..
[QUOTE=ertan89;65196]Kullanma talimatlarının hepsine uydunuzmu?yoksa uyudunuzmu![]()
![]()
![]()
acilan ve hemen kapanan cihaza kke *** editor le bir daha yeniden *** yükleyin bende ayni olmustu simdi düzeldi
aynı cihazı kullanıyorum ve bana da aynısı oldu.Sorun softcam de çıktı.Ya yanlış softcam attınız yada atarken yanlışlık oldu.Ben de yazılımı tekrar attım olmadı.Orjinal yazılım attım emusuz o zaman oldu.Ancak emulu eski orjinal yazılım attım ve yine açılıp kapanmaya başladı.En sonunca orjinal softcam attım düzeldi ve şuan sorun yok.atacağın softcam sunny kaon softcam yazacak.Tekrar geçmiş olsun:45:
Aynı sorun bendede var 3 gündür uğraşıyorum olmuyor... sunny 1030 sky cihazım devamlı olarak kapanıp açılıyor.. eski emusuz yazılımı atınca düzeliyor emulu yazılım attımı yine aynı sekli alıyor softcam atmaya çalışıyorum fail diyo...başka bir çaresi varmı bunun ??
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri