Bana bir þey sormayýn;
Basýndan kaçan yýldýzýn, yakýn çevresine "Beni Galatasaray'a yazarak taraftarýn kafasýný karýþtýrýyorlar" dediði ifade edildi
Atletico Madrid'de baþarýlý bir yýl geçiren ve yeni sezona hazýrlanan Arda Turan, Türk basýnýnda "Galatasaray'a dönüyor" haberlerinin çýkmasýnýn þaþkýnlýðýný yaþýyor. Sarý-kýrmýzýlý yönetimin, "Kulübümüzün hiçbir þekilde böyle bir transfer giriþimi olmamýþtýr. Bu itibarla söz konusu haberler tamamen asýlsýzdýr" þeklindeki açýklamasýna karþýn Arda'yla ilgili haberler hýz kesmezken, yýldýz futbolcu hakkýnda çýkan haberlerle ilgili açýklama yapýp yapmama konusunda tereddütte kaldý. Kendisine arayan basýn mensuplarýndan kaçan Arda, "Ne olur bu konuda bana bir þey sormayýn" dediði belirlendi.
MADRÝD'E ALIÞTIM, TÜRKÝYE'YE NÝYE DÖNEYÝM?
Arda'nýn yakýn çevresine ise çýkan haberlerden rahatsýzlýðýný dile getirdiði öðrenildi. Baþarýlý futbolcunun, "Beni Galatasaray'a yazarak taraftarýn kafasýný karýþtýrýyorlar. Ýspanya'da zirveye oynayan bir takýmdan, 10 numaralý formayý da almýþken ve Madrid'e de ayak uydurmuþken, Türkiye'ye neden döneyim! Þimdi bu iddialara cevap versem, 'dönmek istemiyorum' desem, taraftarý yine karþýma alacaðým. 'Neden olmasýn.
Taraflar anlaþýrsa giderim' desem, Atletico Madrid'deki prestijim sarsýlýr" dediði ortaya çýktý.
SEGOVÝA'YI MAÐLUP ETTÝ
Arda ve Emre'nin forma giydiði Atletico Madrid, yeni sezon hazýrlýklarýný sürdürüyor. Ýspanya 3. Ligi takýmlarýndan Jimnastik Segovia ile hazýrlýk maçýnda karþýlaþan Atletico, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrýldý. Atletico'ya galibiyeti getiren goller Garcia ve Godin'den geldi.
SOL KANATTA FORMA GÝYDÝ
Maçýn ikinci yarýsýnda Arda'yý sahaya süren Simeone, yeni transfer Emre'yi ise oyunun son bölümlerinde sahaya sürdü. Jimnastik Segovia karþýsýnda Arda'yý sol kanatta kullanan Arjantinli, Emre'ye ise 4-2-3-1 sistemi gereði savunmanýn hemen önünde forma verdi..#
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.


Teþekkur:
Beðeni: 


Alýntý

Yer imleri