REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Dilencinin 3 günlük cirosu şaşırttı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dilencinin 3 günlük cirosu şaşırttı

Türkiye'nin konuştuğu dilencinin 3 günlük cirosu 4 bin 495 lira..

Adana'da polis ekipleri tarafından dilendiği iddiasıyla yakalanan 80 yaşındaki Cemal Kaya'nın üzerinden 4 bin 495 lira çıktı. Kaya'nın bu parayı Ramazan'ın ilk 3 gününde topladığı oraya çıktı
    SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Müze Kavşağı'nda devriye görevi yapan polis ekipleri, iddiaya göre, otobüs duraklarında insanların dini duygularını istismar edip, dilencilik yaptığını fark ettikleri Cemal Kaya'yı yakaladı. Polisler, üzerinden beşlik, yirmilik, ellilik ve yüzlük banknotlardan oluşan 4 bin 495 lira çıkan Cemal Kaya'yı, adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerine teslim etti. Zabıta Müdürlüğü'ne götürülen Cemal Kaya, önce Razaman'ın ilk 3 gününde bu parayı topladığını söyledi daha sonra üzerindeki paranın sattığı tarlanın parası olduğunu iddia ederek dilencilik suçlamasını kabul etmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verende suç..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vermiyon olmuyor veriyon sonradan öğreniyon zengin biri verdiğine pişman oluyon onların
    yüzünden gerçekten durumu kötü olanlarda dolandırıcı gözüyle bakılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bana gelen hiç bir dilenciye para vermem, gitsin çalışsın bakacak çoluk çocuğum var, onlara vereceğim 1 kuruşla çocuğuma ekmek alırım yesin bazen evde ekmek bile bulamadığız günler oluyor.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sokakta dilenin hiç bir dilenen insana para vermeyenlerdenim onlari para vererek dilencilige tesvik yapan onlara para verenlerdir yani suçlu olan onlara para verenlerdir ufak çocuklardan biseyler alip onlara tesvik etmek yine bizlerin suçudur o ihtiyar amcaninin yedi sulalesine bakacak yetecek parasi olsa yine ayni isi yapar bir yerde hobisi olmustur dilenmek herkes cevresinde kimin ne ihtiyaci oldugunu bilir onlara yardim yapabilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dilencilere asla para vermem.Özellikle kadın dilencilere, yalandan çocuğu kucağına almış hasta numarası yapanlarada cok kızarım.Bu insanlar dilenerek geçinmeyi adet edinmişler.Senden benden aldıkları 3'er kuruş parayı ile hiç bir işe yaramayan ve asalak olarak yaşayan kocalarına şarap parası olarak harcıyorlar.Eğer birine para verme ihtiyacınız varsa bildiğiniz ve gerçekten ihtiyacı olan insanları araştırınız.Veya götürüp bir camiye veriniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Bier ekmek parası!" diyene,ekmek alıp vermeyi teklif ediyorum."Hayır,para ver!" diyene sırtımı dönüp gidiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabah 06:00 da evden çıkıp şirin evler metrobüsüne yürüyerek gidiyorum...tahminen metrobüs durağına 06:30-06:35 te varıyorum... o üst geçidi o bölgede ikamet edenler bilirler... her sabah bir kadın üst köprünün bir ucunda bir adam ile bir sakat arabasındaki başka bir adam diğer ucunda bağırırlar...sabah 06:30 arkadaşlar...varmı içinizde 06:30 da kepengini açan? işe başlayan? eeee azimle sıçan (afedersin) duvarı deler derler...bu adamlar azimle kalkıp her sabah köprüye bir ekmek parası için gelmiyordur herhalde...hatta lokanta da donatılmış bir masada yemek teklifi bile caydırmaz onları zannedersem...
    dilenciliği meslek edinmişler...insanların iyi niyetlerini suistimal ederek haram para kazanıyorlar. bende vermiyorum açıkçası... ne ışıklarda araca gelenlere veriyorum, ne köprüde dilenenlere, nede mahmutbey yolunda kaldırım üzerinde dilenenlere... anca kötürüm olmuş olanlara denk gelirsem ve uygunsam veriyorum. bir arkadaş yazmış "vererek onları bu işe teşvik ediyorsunuz" diye bence doğru söylemiş. selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sabah 06:00 da evden çıkıp şirin evler metrobüsüne yürüyerek gidiyorum...tahminen metrobüs durağına 06:30-06:35 te varıyorum... o üst geçidi o bölgede ikamet edenler bilirler... her sabah bir kadın üst köprünün bir ucunda bir adam ile bir sakat arabasındaki başka bir adam diğer ucunda bağırırlar...sabah 06:30 arkadaşlar...varmı içinizde 06:30 da kepengini açan? işe başlayan? eeee azimle sıçan (afedersin) duvarı deler derler...bu adamlar azimle kalkıp her sabah köprüye bir ekmek parası için gelmiyordur herhalde...hatta lokanta da donatılmış bir masada yemek teklifi bile caydırmaz onları zannedersem...
    dilenciliği meslek edinmişler...insanların iyi niyetlerini suistimal ederek haram para kazanıyorlar. bende vermiyorum açıkçası... ne ışıklarda araca gelenlere veriyorum, ne köprüde dilenenlere, nede mahmutbey yolunda kaldırım üzerinde dilenenlere... anca kötürüm olmuş olanlara denk gelirsem ve uygunsam veriyorum. bir arkadaş yazmış "vererek onları bu işe teşvik ediyorsunuz" diye bence doğru söylemiş. selametle...
    bunu yazmaya gelmiştim bende
    bu aksam üzeri uzuncayır,zincirlikuyu ve edirnkapı durakları resmen tıklım tıklımdı. ücündede o yoğunluga ragmen dilenciler merdivenlerde oturuyor, millet zaten zar zor yürüyorlar.
    edirnekapıda indim baktımki nefes alacak yer yok, omuz omuza gidiyoruz.
    merdivenlerden cıktım ne göreyim, genc bir abla kucagunda çocuk merdivenin tam ortasına yayılmış.

devlet milleti sömürüyor, dilenciler neden sömürmesinki diyerek herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri