REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Fernandes Baros takası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fernandes Baros takası

Fatih Terim, Melo transferinin yatmasına üzerine Beşiktaş'ın portekizli yıldızı Fernandes'i istediği ortaya çıktı.

Fatih Terim Melo transferinin yatmasına üzerine Beşiktaş'ın portekizli yıldızı Fernandes'i istediği ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi'nde en az yarı finali hedefleyen sarı kırmızılı ekipte her şey ince elenip sık dokunuyor.
    ALBAYRAK İLE KIRAN GÖRÜŞMESİ

Yaptığı nokta transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da yönetici Abdurrahim Albayrak'ın bu transfer için Beşiktaş futbol şube sorumlusu Tamer Kıran ile görüştüğü Fernandes'e karşılık Baros+ 5 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi. Beşiktaş yönetiminde masaya gelen bu teklife yönetim kurulu onay verirken önümüzdeki hafta imzaların atılması bekleniyor.
    FERNANDES BEŞİKTAŞ'I AKLINDAN SİLMİŞ

Beşiktaş'tan alacağı toplam 1.2 milyon TL için UEFA'ya ihtarname çeken, takımda kalmak için ücretine zam isteyen Fernandes, Maccabi Haifa maçındaki kötü futbolu ve sonrasında yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı. "Kariyer planlaması adına Beşiktaş'ta devam etmeyi düşünüyor musun?" şeklindeki soruya, "Ben buradayım, çalışmalarımı sürdürüyorum. Hayat bu, yarın ne olacağını bilemeyiz; ama şu an için buradayım" yanıtını verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç sanmıyorum.
    ama olursa çok iyi olur
    2 senedir çok çalısan ama verimli olamayan baroş, diğer tarafta BJKnin en iyi futbolcusu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri