Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: mehmetky süresiz banlandınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmetky süresiz banlandınız

Alıntı eMpReSaRiO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Süresiz banlanmıştır.

Gerekçeler...

1. Forum moderatörlerinden birinin gerçek kimliğini, yöneticinin rızası dışında ifşa etmek
    2. Firma ile ilgili asılsız, yanlış ve forum üyelerini yanlış yönlendirecek mesajlar yazmak
    3. Sürekli aynı konu hakkında forumu işgal etmek, üyeleri rahatsız etmek, onaysız site linkleri vermek.
    4. Daha evvel karıştığı başka olaylar (PKK sempatizanlığı, firma karalama, sahıs haklarına saldırı) nedeni ile süresiz olarak uzaklaştırılmış olmasına rağmen farklı bir kullanıcı adı altında foruma üye olup pişmanlığını PM ile dile getirmek, foruma tekrar kabul edilmek, ancak aynı tür davranışlara devam etmek.

Yukarıdaki PM 16.07.2006 tarihli PM den alıntıdır.

Yukarıdaki mesajda benim 16-07-2006, 23:15 tarihinde ve saatinde attığım özürünü kabul mesajıdır.

Bir önceki banlama sebebleri ise - 08-07-2006, 13:32

5. Firmanın haberi olmaksızın, firmaya ait ürünler ile ilgili onaysız olarak yazılım, yükleme v.s konusunda hata durumunda tehlike arz edecek bilgiler vermek.

Kendin kaşındın, seni öyle bir sabırla bekledim doğruyu bulur da bu davranışlarından vazgeçersin diye ama malesef yola gelmedin ve bir daha her ne sebeple olsun bu foruma alınmayacaksın...Ha unutmadan şunu kafana sok Aciko yazılımları ile benim artık resmi bir ilişkim kalmamıştır. Ben insanlara gönlümden geldiği için yardımcı oluyorum 6 aydır.
    Yukarıdaki gerekçeler yeterli sanırım...Supersatforumdada konu actın,kendi actıgın site neye hizmet ettigi belli degil yanlış bilgilerle sagdan soldan toplama konularla team kurulmaz

Konu kapanmıştır..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar...
    mehmetkyb nizkinizde süresiz ban edildi...
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri