Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Fernandes Baros takasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Fernandes Baros takasý

Fatih Terim, Melo transferinin yatmasýna üzerine Beþiktaþ'ýn portekizli yýldýzý Fernandes'i istediði ortaya çýktý.

Fatih Terim Melo transferinin yatmasýna üzerine Beþiktaþ'ýn portekizli yýldýzý Fernandes'i istediði ortaya çýktý. Þampiyonlar Ligi'nde en az yarý finali hedefleyen sarý kýrmýzýlý ekipte her þey ince elenip sýk dokunuyor.
    ALBAYRAK ÝLE KIRAN GÖRÜÞMESÝ

Yaptýðý nokta transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da yönetici Abdurrahim Albayrak'ýn bu transfer için Beþiktaþ futbol þube sorumlusu Tamer Kýran ile görüþtüðü Fernandes'e karþýlýk Baros+ 5 milyon Euro teklif ettiði ifade edildi. Beþiktaþ yönetiminde masaya gelen bu teklife yönetim kurulu onay verirken önümüzdeki hafta imzalarýn atýlmasý bekleniyor.
    FERNANDES BEÞÝKTAÞ'I AKLINDAN SÝLMÝÞ

Beþiktaþ'tan alacaðý toplam 1.2 milyon TL için UEFA'ya ihtarname çeken, takýmda kalmak için ücretine zam isteyen Fernandes, Maccabi Haifa maçýndaki kötü futbolu ve sonrasýnda yaptýðý açýklamalarla kafa karýþtýrdý. "Kariyer planlamasý adýna Beþiktaþ'ta devam etmeyi düþünüyor musun?" þeklindeki soruya, "Ben buradayým, çalýþmalarýmý sürdürüyorum. Hayat bu, yarýn ne olacaðýný bilemeyiz; ama þu an için buradayým" yanýtýný verdi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç sanmýyorum.
    ama olursa çok iyi olur
    2 senedir çok çalýsan ama verimli olamayan baroþ, diðer tarafta BJKnin en iyi futbolcusu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri