BENÝMLE KÝMSE KONUÞMADI"
Kulübün kendisine yaklaþýmýnýn yanlýþ olduðunu ve kendisiyle hiçbir yöneticinin görüþmediðini ifade eden Ricardo Quaresma, "Beþiktaþ’tan ayrýlmak istemezdim, ancak kulübün bana yaklaþýmý çok yanlýþtý. Basýnda çýkan bir çok haber oldu. Kulübün benimle görüþtüðü, indirim istedigi ve buna benzer haberler gerçeði yansýtmýyor. Benimle kimse konuþmadý. Ýndirim konusunu önceden konuþmamýz lazýmdý. Ben bugüne kadar kulübe hep yapýcý olmaya çalýþtým, ancak kulüp ayný þekilde bana bir yaklaþým göstermedi" dedi.
"SAMET AYBABA HAKKINDA YORUM YAPAMAM" tanýmadýðýný söyleyen Q7
Son zamanlarda kendisine gösterilen tavrý hak etmediðini ve bu yapýlanlarýn utanç verici olduðunu dile getiren Quaresma, "Beþiktaþ’ta geçirdiðim 2 sene içinde elimden gelenin hep fazlasýný yapmaya çalýþtým. Ancak takýmdan ayrý çalýþmayý, bu tavýrlarý görmeyi hak ettiðimi düþünmüyorum. Ben böyle davranýrken bir anda ne deðiþti bilmiyorum. Bu yapýlanlar bence utanç verici. Antrenman için malzeme bile verilmiyor. Bazen 30 dakika antrenman malzemesi bekliyoruz. Tekrar ediyorum; bana yapýlanlar utanç verici. Buradan tekrardan baþta baþkan Yýldýrým Demirören'e ve eski yönetime bana gösterdikleri yakýn ilgi ve alaka icin teþekkür ederim. Transfer konusunda ise bir açýklama yapmam doðru olmaz, bu iþlerle menajerlerim ilgileniyor" diyerek sözlerini tamamladý. (Ntvspor)

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri