ORHAN PAMUK KİMMİŞ YA!
Sanatçı Metin Akpınar, CNN Türk'te Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'a sert eleştiriler yöneltti.
Orhan Pamuk kimmiş ya!.. (Pamuk'un Kemalist elitleri eleştiren röportajın gündeme gelmesi üzerine) Ben de Orhan Pamuk'tan bıktım.:45:
(Enver Aysever'in ''Orhan Pamuk röportajında 'Türkiye'de tepeden bakan Kemalist şımarık tiplerden bıktık' mealinde şeyler söyledi. Dünya çapında bir yazarın bu sözleri yankı uyandırdı'' demesi üzerine) Ben de bu sözlerin dünya çapında oluşunu dehşet ve ibretle karşılıyorum. Bu popüler kültür bizim canımıza okudu. Sen hem eski ile yeni kar hem de bana yeni birşey anlatıyomuş gibi yaz. Hem de Atatürk'ün kafasına sıçan martıları dolaştır dolaştır Atatürk'ün kafasına ettir. Sonra da senin kültürün gelişmiş olsun ötekisi de popüler pis kültür olsun... Vay efendim vay... Orhan Pamuk kimmiş ya! Bana verdiği hiç bir şey yok. Aldığı ödülü de güle güle kullansın...
:45:
ORHAN PAMUK'TAN BIKTIM
Okuyamıyorum... Okunmuyor bence. Bir kaç tanesini okumaya çalıştım ama istismar seziyorum... 'Atatürk şunları yapmış Atatürkçüler şudur, Atatürkçüler budur... Ben artık Atatürkçülerden bıktım...' Orhan Pamuk'tan bıktım...
HÜRRİYET
Yer imleri