REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Aziz Yıldırım: Şike Galatasaray ve Trabzonspor'un işi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aziz Yıldırım: Şike Galatasaray ve Trabzonspor'un işi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda konuştu.
    TEŞVİK TRABZON'DAN GELDİ

Karabükspor ikinci kalecisi Bülent Ataman'ın Emenike'ye teşvik parasını vermeyeceği bir gazeteci tarafından savcılığa Trabzonspor'dan teşvik geldiği belirtilmiş. Dinlensin istedik reddettiler. Sivassporlu futbolcuların dinlenmesini istedik Rıza Çalımbay'da dahil dinlenmesini istedik reddedildi.
    Şİ***İ TRABZONSPOR YAPTI

Fenerbahçe Sivas maçında eski bir Trabzonlu oyuncu Sivas'a geliyor. Abdurrahman'a 1 milyon dolar getiriyor. Bunun üzerine bu olay Mehmet Yıldız'a gidiyor. Yıldız da başkan Mecnun Odyakmaz'a söylüyor. O da bunları kabul etmiyor. İmama 300 bin Lira vermişler. Trabzonspor 6 milyon'u ne yaptı? Düşünün imama para veriyorlar ki Trabzonspor şampiyon olsun diye. Biz bunu bedava yapıyoruz dedim.
    BAŞBAKAN'I TEHDİT ETTİLER

Başbakan'a yapılan tehditleri, imama verilen parayı, incelenmesini istedik. Cevap alamadık. Ünal Karaman'ın maçtan önce Sezer'i arayıp transfer teklifi yapmasını sorduk. Cevap alamadık.
    TÜRKİYE'YE Şİ***İ GALATASARAY GETİRMİŞTİR

Fenerbahçe'nin hesaplarının tümünün temiz olduğu bilinirken kasasında açık olan kulübün yöneticilerinin mahkemesinnin kısa sürmesini anlamadık. Hıncal Uluç 1976 yılında yazdığı yazada; 'Göztepe-Galataasaray arasında oyunu, bir ay önce ortaya çıkan bir iddiayı görmek için İzmir'deydim. Göztepe Galatasaray'ı yenerek kümede kalacağı iddia ediliyordu. Maç 17:10'da başlayacak iki takımda beyaz forma ile çıkacak ve Galatasaray soyunma odasına giderek forma değiştirecekti. Maçın saatinin değişmesi Göztepe'ye avantaj sağladı. Göztepe ilk yarım saatte 2-0 olunca averaj olarak rahatladı. Galatasaray yarı sahayı bile geçmek istemedi. Fatih Terim Göztepe forvetlerinin ofsayta düşmemesi için elinden geleni yaptı. İzmir seyircisi Göztepe lehine tek tezahürat bile yapmadı.' Böylece şikenin nerden başladığını herkes görmüş oldu.
    HAVUZ SİSTEMİ SORGULANACAK

Aziz Yıldırım nefes aldığı sürece kirli eller Fenerbahçe'ye uzanamayacak. Hesap verecekler ve sonuçlarına katlanacaklar. Havuz sistemi Fenerbahçe tarafından sorgulanacak ve gereği yerine getirelecektir. Bu oyun artık bitmelidir.
    BİZ ŞEREFSİZ DEĞİLİZ ŞİKE YAPMADIK

Havuzun bozulmaması için başkanlığımın ilk yıllarında büyük çaba sarfettim. Ancak dürüst olmamız lazım. Trabzonspor ve Galatasaray her süreçte bize bel altı vurmak istediler. Biz şerefsiz değiliz biz şike yapmadık.
    AKIN'A 100 BİN LİRA MI EURO MU DOLAR MI VERMİŞİM!

Ben İbrahim Akın'a 100 bin euro vermişim. Polis daha benim TL mi, Euroı mu, Dolar mı verdiğmi karar veremedi? Dedim ki eğer ben bu parayı verdiysem Boğaz köprüsünden atlayayım bu iş bitsin. Eğer bunu ispatlayamazsınız siz istifa edin bu iş bitsin.
    GALATASARAY DENİZLİ'YE PRİM GÖNDERMİŞ

Galatasaray 1.5 Milyon Euro'yu Song'a verdiğini iddia ediyor. Evrak yok, Fransa'ya gidiyorlar Song'u buluyorlar. Geçen hafta İstanbul'a getiriyorlar menajer gibi makbuz almak için. Denizli'ye Galatasaray prim göndermiş. Denizlispor'daki amigo Ali Demirkaya bana mektup yazdı.
    MEKTUBU MAHKEMEYE VERDİK İŞLEM YAPILMADI

Mektupta; 'Ali İpek ve Yusuf Şimşek inkar etsede Sebat döviz bürosunda bu para geçti. Konfetiler ve meşaleler alındı. Ben o yıllarda amigoluk yapıyordum. Ben vicdanen rahatsız olduğum için size bir mektup yazdım' diyor. Mektubu mahkemeye verdik işlem yapılmadı.
    GALATASARAY'IN 1 MİLYON DOLARI KAYIP

Denizli'deki bir memur 2006 yılında oynanan maç ile ilgili olarak vicdan azabı çektiğini belirterek Mehmet Berk'e mektup yazıyor. Belediye başkanını şikayet ediyor, 1 milyon dolar açıkta yok, ancak dosya kapanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye de yapmıyan takım yoktur bunu her taraftar biliyor ama yakalanınca sanki GS veya TS kulüpleri yakalatmış gibi bu saldırı niye sayın AZİZ YILDIRIM bu yaklaşımınız çok saçma yıllar önce yapılmış şikeleri okumakla ne elde ettiniz bunları tüm taraftarlar zaten biliyor du.
    Asıl olanı kaçırdınız sayın YILDIRIM asıl olan kanunun ceza süresidir.Ne demiş kanun şu tarihten sonra yapılıcak şike suçtur öncesine suç saymamış.Burayı atlamayalım lütfen sayın taraftarlar.
    Digitürk ten ayrılmayı düşünüyormuş çok umurumuzda hadi bakalım hodri meydan sıkıysa ayrılsın bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bız olmasak acsınız lan kopekler
    ekmek alma paranız yok futbolcuların parasını hocanız veryo kac para ıstıyonuz yerınıze oturmak ve bızı seyretmek ıcın soyleyın verelım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adam bunamış konuşmalarını dinlerim yine kaşınıyor ceza evini özlemiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ilhanaktan iyi havlamışsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasarayın Cevabı

ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz’’

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu zavallı adam yine saçmalamaya başladı.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray Kulübü'nden Aziz Yıldırım cevap

Galatasaray Kulübü, Aziz Yıldırım'ın Divan Kurulu toplantısında söylediği sözlerle ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
    Aziz Yıldırım'ın 28 Temmuz 2012 tarihli Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında yapmış olduğu mesnetsiz iddia ve ithamlarla dolu açıklamalarını ibretle izledik.
    Yüz yıllık dostumuz Fenerbahçe camiası dahil bütün kulüplerimizle sporda kardeşlik ve barış ortamını sahalarımıza yeniden geri döndürmeye ve fanatizmin izlerini silmeye çalıştığımız bu dönemde böylesi bir saldırıyı kabul edilemez buluyor ve şiddetle kınıyoruz.
    Havuzdan çekilme gibi sözüm ona tehditlerle Anadolu kulüplerine şantaj yapan, kendi kulübüne ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir le***i sürme cüretini göstermiş ve güvenilirliğini bütünüyle kaybetmiş bir yöneticinin bu talihsiz ve son derece tehlikeli çabalarının Türk sporunu daha fazla zarara uğratmasına izin vermeyeceğiz.
    Bu vesile ile ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri