REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Aziz Yıldırım: Ahlaksızsınız Şerefsizsiniz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adama çaok ama çok gülüyorum..!
    dedikleri: "fb ve türk sporu ele geçirilmek isteniyor.." sonra da erdoğan,bahçeli ve kılıçdaroğluna teşekkür ediyor..! peki şike iddianamesi haksızsa,farzedelim ki emniyet ve savcı kullanıldı..! bunu yapabilecek tek kişi hükümettir. o zaman hükümet seni neden kurtardı..? sen başbakana neden teşekkür ediyorsun..? türk sporunu ve fb yi ele geçirmek isteyen kim..? yoksa uzaylılar mı..?

havuzdan çıkarım şantajı da,birilerini korkutarak yargıtayı manuple ettirmek ve hem hapisten hem de kulüp başkanlığından olma cezasından yırtmak..!
    digitürk sayesinde hem küme düşmekten hem de kanunun değiştirilmesiyle 30-40 yıl hapisten kurtuldu ya,onun için ağzı tatlandı..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu adama çaok ama çok gülüyorum..!
    dedikleri: "fb ve türk sporu ele geçirilmek isteniyor.." sonra da erdoğan,bahçeli ve kılıçdaroğluna teşekkür ediyor..! peki şike iddianamesi haksızsa,farzedelim ki emniyet ve savcı kullanıldı..! bunu yapabilecek tek kişi hükümettir. o zaman hükümet seni neden kurtardı..? sen başbakana neden teşekkür ediyorsun..? türk sporunu ve fb yi ele geçirmek isteyen kim..? yoksa uzaylılar mı..?

havuzdan çıkarım şantajı da,birilerini korkutarak yargıtayı manuple ettirmek ve hem hapisten hem de kulüp başkanlığından olma cezasından yırtmak..!
    digitürk sayesinde hem küme düşmekten hem de kanunun değiştirilmesiyle 30-40 yıl hapisten kurtuldu ya,onun için ağzı tatlandı..!
    iyiuki takim tutmuyorsunuz birde rakip takimi tutsaydiniz ) SIKE karsilikli olur hani parayi alan rakipler nerede futbolcular nerede iste biz bunu anlamis degiliz elde suç ustu olan bisey yok bir acik yok hesaplarda baska takimda oldugu gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyiuki takim tutmuyorsunuz birde rakip takimi tutsaydiniz ) SIKE karsilikli olur hani parayi alan rakipler nerede futbolcular nerede iste biz bunu anlamis degiliz elde suç ustu olan bisey yok bir acik yok hesaplarda baska takimda oldugu gibi
    siz herkesin,aziz yıldırım'ın sizi uyuşturup robota döndürdüğü bir canlı türünden olmak zorunda olduğunu düşünüyorsunuz galiba..! adamın 5 maçta şike yaptığı mahkeme tarafından delilleriyle ispatlandığı ve mahkum olduğu halde,siz hala başkasına saldırıyorsunuz..! aziz şikeden mahkum olsun,çıkıp taksimde eşşek gibi zırlayacağım diyen kişi,aziz daha yoldayken koşup elini öptü..! işte siz busunuz..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz herkesin,aziz yıldırım'ın sizi uyuşturup robota döndürdüğü bir canlı türünden olmak zorunda olduğunu düşünüyorsunuz galiba..! adamın 5 maçta şike yaptığı mahkeme tarafından delilleriyle ispatlandığı ve mahkum olduğu halde,siz hala başkasına saldırıyorsunuz..! aziz şikeden mahkum olsun,çıkıp taksimde eşşek gibi zırlayacağım diyen kişi,aziz daha yoldayken koşup elini öptü..! işte siz busunuz..!
    biraz saygılı olmanı önerebilirim canlı türü falan bunlar yakışık alan benzetmeler değil kimse kimsenin robotu değil kimseninde robot olmaya niyeti yok takım tutmadığını yazmışsın o yüzden taraftarlığın ne olduğunu sen bilemezsin kişileri ve camiayı ayırmanı tavsiye ederim bu tüm takımlar için geçerli saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tarafsiz gibi gorunupte en tarafli arkadas burada yorum yapmasina biliyorsun ama nedense takim tutmuyorum diyorsun evet siz bal gibi takim tutuyorsunuz ,yaziniz tarafli oldugu için ben size elestirdim takim tutmuyorum yazinizi kaldirirsaniz yaziniza eyvallah derim benim tek takintim tarafsiz gibi davranip trafli yaziniz baska bisey degi lelbette elestirebilirsiniz ama once uzerinizdeki kamuflajinizi kaldiriniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hele kardaş sen bi yazmalarına dikkat et sen fenerbahce icin yazı yazamasın sen bir takım tumuyorsun takım tutmayan yazmasın okdar kimler temiz bu ligte söylesin anlından öpeyim bilim bilmeden yazıyorsunuz laf olsun torba dolsun istiyorsunuz dünyada şikeci fenerbahce diyemi tanılalım ozaman icinizdeki ateş sönecekmi böylemi rahat ediyorsunuz iyi güler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

takım tutmayan kişi futbol gündemini,futbol alemini takip edemez mi..?
    siz taraflı tarafsız herkesin fb yalakalığı yapmak zorunda olduğuna kendinizi fazla inandırmışsınız..! hırsızlıkla ts nin şampiyonluğunu çalmış olduğunuz halde,hala çıkıp ortalığa tehditler savuruyorsunuz. şu atasözü aklıma geldi. "yavuz hırsız ev sahibini bastırır..!" biliyorum şimdi doğruyu söylediğim için bana trabzonsporlu diyeceksiniz..! ama canınız sağolsun,ben doğru bildiğimden şaşmam..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hele kardaş sen bi yazmalarına dikkat et sen fenerbahce icin yazı yazamasın sen bir takım tumuyorsun takım tutmayan yazmasın okdar kimler temiz bu ligte söylesin anlından öpeyim bilim bilmeden yazıyorsunuz laf olsun torba dolsun istiyorsunuz dünyada şikeci fenerbahce diyemi tanılalım ozaman icinizdeki ateş sönecekmi böylemi rahat ediyorsunuz iyi güler
    neden yazı yazamaz mışım..? sen fb veya bu forumun sahibi misin yoksa..?
    kimsenin temiz olmadığını söyleyerek zaten şike yaptığınızı kabul ediyorsun..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi mahkemece deliler ispatlandı başbakanı mahkemlerinde ispatlandı şike varsa avrupa niye uyuyor sıfır tolerans diyorlardı ya beyler bu devlet işi değilse ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hamdi celep Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangi mahkemece deliler ispatlandı başbakanı mahkemlerinde ispatlandı şike varsa avrupa niye uyuyor sıfır tolerans diyorlardı ya beyler bu devlet işi değilse ?
    avrupa niye uyuyor demişsin..? o zaman ben de sizin yöneticinizin "cas davası bizim namus davamızdır..!" dediği "cas davasından" yani fb nin namusundan neden vazgeçtiğinizi sorabilir miyim..? o davadan vazgeçmeseydiniz bugün bankasya'da olacaktınız..!

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri