REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Aziz Yıldırım: Ahlaksızsınız Şerefsizsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz herkesin,aziz yıldırım'ın sizi uyuşturup robota döndürdüğü bir canlı türünden olmak zorunda olduğunu düşünüyorsunuz galiba..! adamın 5 maçta şike yaptığı mahkeme tarafından delilleriyle ispatlandığı ve mahkum olduğu halde,siz hala başkasına saldırıyorsunuz..! aziz şikeden mahkum olsun,çıkıp taksimde eşşek gibi zırlayacağım diyen kişi,aziz daha yoldayken koşup elini öptü..! işte siz busunuz..!
    tarafsiz gibi gorunupte en tarafli arkadas burada yorum yapmasina biliyorsun ama nedense takim tutmuyorum diyorsun evet siz bal gibi takim tutuyorsunuz ,yaziniz tarafli oldugu için ben size elestirdim takim tutmuyorum yazinizi kaldirirsaniz yaziniza eyvallah derim benim tek takintim tarafsiz gibi davranip trafli yaziniz baska bisey degi lelbette elestirebilirsiniz ama once uzerinizdeki kamuflajinizi kaldiriniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz herkesin,aziz yıldırım'ın sizi uyuşturup robota döndürdüğü bir canlı türünden olmak zorunda olduğunu düşünüyorsunuz galiba..! adamın 5 maçta şike yaptığı mahkeme tarafından delilleriyle ispatlandığı ve mahkum olduğu halde,siz hala başkasına saldırıyorsunuz..! aziz şikeden mahkum olsun,çıkıp taksimde eşşek gibi zırlayacağım diyen kişi,aziz daha yoldayken koşup elini öptü..! işte siz busunuz..!
    hele kardaş sen bi yazmalarına dikkat et sen fenerbahce icin yazı yazamasın sen bir takım tumuyorsun takım tutmayan yazmasın okdar kimler temiz bu ligte söylesin anlından öpeyim bilim bilmeden yazıyorsunuz laf olsun torba dolsun istiyorsunuz dünyada şikeci fenerbahce diyemi tanılalım ozaman icinizdeki ateş sönecekmi böylemi rahat ediyorsunuz iyi güler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

takım tutmayan kişi futbol gündemini,futbol alemini takip edemez mi..?
    siz taraflı tarafsız herkesin fb yalakalığı yapmak zorunda olduğuna kendinizi fazla inandırmışsınız..! hırsızlıkla ts nin şampiyonluğunu çalmış olduğunuz halde,hala çıkıp ortalığa tehditler savuruyorsunuz. şu atasözü aklıma geldi. "yavuz hırsız ev sahibini bastırır..!" biliyorum şimdi doğruyu söylediğim için bana trabzonsporlu diyeceksiniz..! ama canınız sağolsun,ben doğru bildiğimden şaşmam..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hele kardaş sen bi yazmalarına dikkat et sen fenerbahce icin yazı yazamasın sen bir takım tumuyorsun takım tutmayan yazmasın okdar kimler temiz bu ligte söylesin anlından öpeyim bilim bilmeden yazıyorsunuz laf olsun torba dolsun istiyorsunuz dünyada şikeci fenerbahce diyemi tanılalım ozaman icinizdeki ateş sönecekmi böylemi rahat ediyorsunuz iyi güler
    neden yazı yazamaz mışım..? sen fb veya bu forumun sahibi misin yoksa..?
    kimsenin temiz olmadığını söyleyerek zaten şike yaptığınızı kabul ediyorsun..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

takım tutmayan kişi futbol gündemini,futbol alemini takip edemez mi..?
    siz taraflı tarafsız herkesin fb yalakalığı yapmak zorunda olduğuna kendinizi fazla inandırmışsınız..! hırsızlıkla ts nin şampiyonluğunu çalmış olduğunuz halde,hala çıkıp ortalığa tehditler savuruyorsunuz. şu atasözü aklıma geldi. "yavuz hırsız ev sahibini bastırır..!" biliyorum şimdi doğruyu söylediğim için bana trabzonsporlu diyeceksiniz..! ama canınız sağolsun,ben doğru bildiğimden şaşmam..!
    arkadaşım sen konuyu saptırıyorsun istiyorsan sen nerdeyse sana kupayı verim götür trbzon spor ver sana sana zahmet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sen konuyu saptırıyorsun istiyorsan sen nerdeyse sana kupayı verim götür trbzon spor ver sana sana zahmet
    kupanın da trabzonsporun da canı cehenneme..! şampiyonluk kupasını katakulli ile almış,başkanınız türk ceza kanununun sırf kendisi kurtulsun diye değiştirilmesiyle 30-40 yıl hapisten kurtulmuş,buna rağmen kabahatiyle yerine oturması gerekirken,çıkmış görevini yapan insanlara "ahlaksız,şerefsiz..!" gibi iğrenç küfürler ediyor..! benim kabul edemediğim asıl bu..! bu toplum ve ülke bir kabile veya zümre tarafından yönetilen bir ülke değildir..! artık hiç kimseye bu konuda cevap vermeyeceğim. tertemiz kupanızla sağlıcakla kalın..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kupanın da trabzonsporun da canı cehenneme..! şampiyonluk kupasını katakulli ile almış,başkanınız türk ceza kanununun sırf kendisi kurtulsun diye değiştirilmesiyle 30-40 yıl hapisten kurtulmuş,buna rağmen kabahatiyle yerine oturması gerekirken,çıkmış görevini yapan insanlara "ahlaksız,şerefsiz..!" gibi iğrenç küfürler ediyor..! benim kabul edemediğim asıl bu..! bu toplum ve ülke bir kabile veya zümre tarafından yönetilen bir ülke değildir..! artık hiç kimseye bu konuda cevap vermeyeceğim. tertemiz kupanızla sağlıcakla kalın..!
    kimsenin trabzonspora canı cehenneme demeye hakkı yok senin canı cehenneme dediğin takım kitleleri temsil ediyor kupayı katakulliyle almış başkanınız diyorsun sahanın temiz olduğunu yargıda söylüyor benim anlamadığım başkan suçlu bulunmadan 1 yıl içerde yattı ne oldudan ceza verildi ve serbest bırakıldı normalde suç unsuru tespit edildiği zaman tutuklama olur burda tam tersi oldu bu toplum ve ülke bir kabile veya zümre tarafından yönetilen bir ülke değildir bu sözüne katılıyorum anlayana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimsenin trabzonspora canı cehenneme demeye hakkı yok senin canı cehenneme dediğin takım kitleleri temsil ediyor kupayı katakulliyle almış başkanınız diyorsun sahanın temiz olduğunu yargıda söylüyor benim anlamadığım başkan suçlu bulunmadan 1 yıl içerde yattı ne oldudan ceza verildi ve serbest bırakıldı normalde suç unsuru tespit edildiği zaman tutuklama olur burda tam tersi oldu bu toplum ve ülke bir kabile veya zümre tarafından yönetilen bir ülke değildir bu sözüne katılıyorum anlayana
    "sahanın temiz olduğunu yargı da söylüyor..!" demişsin. şike davasının son duruşmasının haberini aşağıya koyuyorum.bu haberdekiler senin söylediğine pek benzemiyor.haberi oku, gerisini okuduğunu anlama yeteneğine bırakıyorum dostum..!

"'Futbolda şike'' davasına bakan özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, ''örgüt kurmak'', ''şike yapmak ve teşvik primi vermek'' suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalat Sarayı'ndaki duruşmada kararı açıklayan mahkeme başkanı Mehmet Ekinci, Yıldırım'ın, ''örgüt kurmak'' suçundan 2 yıl 6 ay, ''şike yapmak ve teşvik primi vermek'' suçlarından 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi.

Kararla tahliyesi kararlaştırılan Aziz Yıldırım'a, toplamda 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Aziz Yıldırım yattığı süre göz önüne bırakılarak tahliye edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"sahanın temiz olduğunu yargı da söylüyor..!" demişsin. şike davasının son duruşmasının haberini aşağıya koyuyorum.bu haberdekiler senin söylediğine pek benzemiyor.haberi oku, gerisini okuduğunu anlama yeteneğine bırakıyorum dostum..!

"'Futbolda şike'' davasına bakan özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, ''örgüt kurmak'', ''şike yapmak ve teşvik primi vermek'' suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalat Sarayı'ndaki duruşmada kararı açıklayan mahkeme başkanı Mehmet Ekinci, Yıldırım'ın, ''örgüt kurmak'' suçundan 2 yıl 6 ay, ''şike yapmak ve teşvik primi vermek'' suçlarından 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi.

Kararla tahliyesi kararlaştırılan Aziz Yıldırım'a, toplamda 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Aziz Yıldırım yattığı süre göz önüne bırakılarak tahliye edildi.
    kardeş olayları karıştırıyorsun saha içi ve saha dışı olaylarını sen aziz yıldırıma takmışsın saha içi futbolculardan bahsediyorum fenerbahçeli suçlanan oyuncu varmı şike olayında tahmin ediyorumki futbolcularında haberdar olması lazım habersiz şikemi olur 1yıl içerde yatmış birine illaki ceza vermek zorundasın gerçekten suçluda olabilir suçsuzda olabilir sıradan bir vatandaşa suçlayıp bırakabilirsin ama bu adam bir kulup başkanı yada önemli biri olduğu zaman kusura bakma deyip bırakamazsın tabiki suçlayacaksın örgüt kurmak tan ceza almış bu örgüt fenerbahçemi teşfiği kime vermiş topuk yaylasınamı bekleyip göreceğiz saygılar kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yaylım ateşi

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Galatasaray ve yöneticiler hakkında çok ağır ifadeler kullanıldı

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Galatasaray'a çok sert cevaplar verildi.
    İşte o açıklama:
    Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, Yüksek Divan Kurulu'nda yapmış olduğu açıklamaların bir takım çevreler ve kulüpler eliyle kamuoyuna yanlış aktarılmasını ibret ve endişe ile takip etmekteyiz.
    Aşağıda yer alan açıklamaları, Başkanımız Aziz Yıldırım'ın tüm beyanlarının altına imza atan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Olarak, kamuoyunun bilgilerine sunarız...
    Kamuoyunun öncelikle ve önemle bilmesi gereken husus; Sayın Başkanımızın yaptığı açıklamaların, Havuz ile ilgili olanlar saklı kalmak kaydıyla, tamamı belgelere dayanan ve tarafımızca kamuoyuna yeniden hatırlatılan birtakım "gerçeklerdi"...
    Bu nedenle; "söz konusu açıklamalara verilen ve verilecek cevapların muhatabı bizler değil; bu belge ve yazıların altında imzaları olan şahıs ve kurumlardır."
    MUHATAP OLMAMAK NE DEMEK?

Öne sürülen iddialara, kamuoyu önünde cevap vermek yerine "Muhatap Olmamak", "Ciddiye Almamak" şeklindeki kamu vicdanından kaçmak yönündeki tasarruflar, bu tarzı tercih edenlerin genetik ve yapısal özellikleri ile ilgili olup; bu yönde fikir beyan etmemizin doğru olmayacağı kanaatindeyiz...
    KAOS VE KARMAŞA PEŞİNDELER

Sayın Aziz Yıldırım'ın, Havuz sistemi hakkındaki görüş ve açıklamalarının kamuoyuna "Aslına Muhalif" şekilde yansıtılmasının sebebi ise "Okuma ve Okuduğunu Anlama Yetersizliğinin" yanında, alışkanlık edinildiği üzere Aziz Yıldırım üzerinden yaratılmaya çalışılan, faturasının Kadıköy'e gönderilmesi düşünülen toplumsal kaos ve kargaşa yaratma çabalarından başka bir şey değildir.
    FENERBAHÇE DÜŞMANLARININ AYNI HAVUZDA NE İŞİ VAR

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları dikkatlice incelendiğinde; Sayın Başkanımızın, Havuz Sistemi ile ilgili beyanlarının "TEHDİT değil TESBİT ve TEKLİF" içerdiği kolaylıkla anlaşılabilecek niteliktedir. Açıklamaların ana hedefinin; aynı ligi, aynı kaderi ve aynı havuzu paylaşanların, süreç boyunca Fenerbahçe karşıtlığı ve düşmanlığı içeren eylem ve söylemlerine rağmen aynı havuzda olma konusundaki ısrarlarının anlaşılmazlığı ile ilgilidir...
    Yargı kararlarının kesinleşmesini dahi beklemeden Fenerbahçe'yi "Kirli" addedenlerin "Tertemiz" havuzlarının kirlenmesini istememeleri en doğal haklarıdır.
    Sayın Aziz Yıldırım'ın söylediği de tam anlamıyla budur. Temiz havuz sahiplerinden, bu yönde gelecek ve bize göre gelmesi zaruri olan bu teklifin, tarafımızdan düşünülmeden kabul edileceği gerçeğinin açıklanmasıdır...
    FENERBAHÇE'Yİ LİNÇ ORTAKLIĞI

Aslında hayatın ve ahlakın olağan akışına uygun olan 3 Temmuz "linç" ine ortak olanların, Fenerbahçe ile artık hiçbir konuda ortak olmaması gerekliliğidir.
    Havuzdan ayrılmanın hukuki prosedürleri elbette ki bilgimiz dahilindedir.
    AZİZ YILDIRIM'A UKALALIK TASLAYANLAR KOMİK

Sitelerindeki ortak havuzdan başka havuz bilmedikleri dönemlerde, Havuz sistemini Türk futboluna kazandıran Aziz Yıldırım'a bu konuda ukalalık ve bilirkişilik taslayanlar, kamuoyu önünde komik duruma düşmektedirler.
    TARİHİ İHANET

Tüm camialara saygımız sonsuzdur; özellikle ebedi ve ezeli dostumuz Galatasaray'a. Fenerbahçe Spor Kulübü, bu camiayı ve dostunu rencide edecek açıklamalarda bulunma lüksüne ve saygısızlığına sahip değildir. Ancak unutulmamalıdır ki aynı haklar tarafımıza da aittir.
    Bununla birlikte; dostluk anlayışında "Tarihi İhanet Modeli"ni benimseyenlerin dostluktan bahsetme hakları yoktur.
    SÖZDE DOST GALATASARAY

Hatta bu süreçte, "Sözde Dostumuz" un, Fenerbahçe ve Türkiye Cumhuriyeti kurum ve kuruluşları yerine kimleri muhatap aldıkları düşünülürse Fenerbahçe'yi muhatap almama kararları bizler ve camiamız için şaşırtıcı ve üzücü olmamıştır...
    TERBİYESİZ HAYASIZ AÇIKLAMALAR

Buna rağmen Galatasaray Spor Kulübü'nü kağıt üzerinde temsil ettiği düşünülen bazı haddini ve bulunduğu yeri bilmeyen "Zatlar" eliyle; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı hakkında yapılan açıklamaları, Galatasaray'a mal etmeniz mümkün değildir. Bununla birlikte bu terbiyesizce ve hayasızca yapılan açıklamaların devam etmesi durumunda, en sert cevap, hiçbir zat ve kurum gözetilmeden tarafımızdan ivedilikle verilecektir.
    SAVAŞIN SONUNU YALNIZCA ÖLÜLER BİLİR

Kendi kulüpleri üzerinden spekülatif ekonomik kazanç sağlama konusunda uzman olan bazı "Zat"ların, Türk sporuna sağladığı katkılar tartışmasız olan Aziz Yıldırım'ın adını ağızlarına alırken çok daha dikkatli olmaları, yegane tavsiyemizdir. Filozofun dediği gibi; "Savaşın sonunu yalnızca ölüler bilir"
    ŞARLATANLAR

Gelinen noktada Sayın Özhan Canaydın'ı özleyen sadece Galatasaray taraftarı değildir. Kamuoyu bilmelidir ki; futbol ve futbol yöneticiliği ciddi bir iştir. Tarlalardan kızgın kumlara ve denizlere atlamak ya da bir kupayı ruhundan ayırıp ikiye bölmek gibi şarlatanlıkların, futbolda yeri yoktur, olmayacaktır.
    Ve hatta sportif başarısızlık ve beceriksizliği unutturmak ve gerçekleri kendi taraftarından kaçırmak için Fenerbahçe'ye saldırmak ya da sözde şike dosyasını hatırlatma durumu; "2 Temmuz 2012" tarihinde sona ermiştir.
    AZİZ YILDIRIM HAKLI ÇIKTI

Bütün bu açıklamalara rağmen; Sayın Başkanımızın, "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'yi hedef alan 3 Temmuz zihniyetinin henüz sona ermediği" yolundaki tespitleri, henüz 48 saat içerisinde açıkça ortaya çıkmış ve Sayın Başkanımızın haklılığı bir kez daha teyit edilmiştir.
    Başkanımızın açıklamalarında eksik kalan izaha muhtaç tek husus; "3 Temmuz zihniyetinin medyadaki bir kısım tetikçi ve işbirlikçileri" yönündeki beyanlarıdır.
    YÖNETİM KURULU'NDAN TAM DESTEK

Ancak Başkanımızın açıklamalarını takip eden ilk iki gün içinde yaşanan gelişmeler ışığında, bu kişilerin kimler olduğu konusunda, tarafımızdan ayrıca bir açıklama yapmaya gerek kalmadığı düşüncesindeyiz.
    Unutulmamalıdır ki her soruna hazırlıklı bir Fenerbahçe Yönetim Kurulu Olarak, daima Başkanımız Aziz Yıldırım'ın yanındayız.
    Bu ve bundan sonraki tüm kararlarında...

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri