Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Aziz Yýldýrým: Ahlaksýzsýnýz Þerefsizsiniz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Aziz Yýldýrým: Ahlaksýzsýnýz Þerefsizsiniz

Fenerbahçe baþkaný Aziz Yýldýrým Divan Kurulu'nda konuþtu.

Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olaðan Toplantýsý'nda konuþtu.
    Bir çalýþma yaptým yazýlý olarak size süreci anlatýcam ayrýca kendi duygu ve düþüncelerimi de anlatmaya çalýþacaðým. Bugün burada sizlerle olduðum için duygularýmý anlatmam imkansýz. Bu konuþmayý cezaevindeki arkadaþlarým içinde anlatacaðým.
    GÖZYAÞLARINI TUTAMADI

F.Bahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým konuþmasýnýn baþýnda cezaevi arkadaþlarýný anarken gözyaþlarýný tutamadý.
    Fenerbahçe camiasý olarak yalaný zulmu iftirayý hep gördük. Ancak sizlerin sayesinde hiç yalnýz kalmadýk. Büyük Fenerbahçe camiasý önünde saygýyla eðiliyorum. Cumhuriyet yýkýlmadan yýkýlmayacaðýmýzý, canýmýzý vermeden teslim alýnamayacaðýmýzý ve son sözümüz alýnmadan hakkýmýzda kalem kýrýlamayacaðýný anlamayanlara buradan selam olsun'' dedi.
    Kamuoyu þunu iyi bilmeledir. Bana ve Fenerbahçe'ye yapýlan operasyonun tarihini 3 Temmuz olarak görmek büyük bir hatadýr. TFF karidorlarýnda düzenlenen karanlýk olaylarýn son noktasý 3 Temmuz günü olarak karþýmýza çýkmýþtýr. Türk futbolunu ele geçirmek isteyenlerin hedefi olarak Aziz Yýldýrým seçilmiþtir.
    Bu düþünceyi hayata getirmek isteyenlerin Kasým 2010'lardan baþlayan ve bizleri Giresun'da faaliyet gösteren bir örgüte baðlamak isteyenlerin amaçlarý bellidir. Operasyonun düðmeye basýldýðý Aziz Yýldýrým'ýn yaptýðý 3 konuþmanýn tape olarak gösterilmesi yapýlan hukuksuzluðun en büyük göstergesidir"
    BU ÝÞLERÝ YAPANLAR AHLAKSIZDIR

3 Temmuz zihniyeti örgütlü bir zihniyettir. Bizim silahlý suç örgütü olmadýðýmýzý bilen Galatasaraylý yetkili savcý da biliyordu. Bizim birlikte maç seyrettiðimiz insanlarýn bizi dinlemeleri ve bizi ahlaksýzlýkla suçlamalarý bizleri çok üzmüþtür. Ben onlara ahlaksýz diyorum. Þike suçlamasýna bizi dahil etmek istediler.
    Yeni yasalar yaparak bizi toplum önünde deðersizleþtirmek istediler. 6222 yasa ile ilgili ne benim ne de Þekip Mosturoðlu'nun bir dahili yoktur."
    Yasanýn kimler tarafýndan yapýldýðý ve gizli toplantýlar ile yapýldýðý açýkça bellidir. Fenerbahçe'nin þampiyon olmasýnýn ardýndan süreç baþlatýlmýþ ve Savcý Berk'in þampiyon olmasaydýnýz bu davayý açmayacaktým açýklamasý da bu durumun özetidir. Galatasaray'ýn 1 Milyon Dolar açýðý ve Beþiktaþ'ýn yönetici ve teknik direktörü hakkýnda hemen karar verilirken bizim için süreç daha uzun süre iþledi."
    "YANDAÞ VE ÝÞBÝRLÝKÇÝ MEDYA..."

Yandaþ ve iþbirlikçi medyadaki isimler tetikçilik yaparken televizyon ekranlarýnda polisten bilgi saðladýklarýný açýk açýk söylerken hakkýmýzda olumlu bir yazý yazan Rýza Zelyurt için soruþturma açýlmýþtýr."
    ÞEREFSÝZLER NEREYE KAÇACAK

Savcýnýn görevden alýnmasýnýn ardýndan "yapýlan haberlerin %90'ýnýn yalan olduðunu söylemesi timsah gözyaþlarýdýr. Kýbrýs'a kaçacýðýmý yazan var
    Benim mezarým belli bunu yazan þerefsiz nereye kaçacak ben de merak ediyorum.
    BAÞBAKAN VE SÝYASÝLERE TEÞEKKÜR

Türk polisi çok çalýþýyor. 4 Fenerbahçeli yemek yiyor, Buca maçýnda þike var diyorlar. Ama sonra iddianameye girmiyor
    Recep Tayyip Erdoðan olmak üzere bu duruþa destek veren Kemal Kýlýçdaroðu ve Devlet Bahçeli'ye þükranlarýmý sunuyorum. Yasanýn deðiþmesinin ardýndan bu yasadan Fenerbahçelilerin faydalanmamasýný kamoyunun bilgilerine sunuyorum."
    "Fenerbahçe düþmanlýðýna hayatlarýný adayanlarýn Türkiye'ye verdikleri zarar Fenerbahçe'ye verdikleri zarardan daha fazladýr.
    SABRIMIZ SINIRLI DEÐÝLDÝR

Etik Kurulu ve TFF yetkilerinin kaldýðý otellere eþlerini de alarak gidenlerin, þimdi de UEFA ve FIFA'ya bizi þikayet etmeleri bilinen bir gerçektir.
    Hiç kimse unutmamalýdýr ki sabrýmýz sýnýrlý deðildir.
    BÝR HUKUK ADAMININ SÖZLERÝNE BAK!

Bu yapýlanlarý asla unutmayacaðýz. Bu davanýn þike davasý olmadýðýný aktaran bizler bu davanýn aktörleri tarafýndan da doðrulandý. Savcý Mehmet Berk yapýlan haberlerin yalan olduðunu söyledi. Görevdeyken bunlarý söylemedi. Ertuðrul Özkek'ye yaptýðý açýklamada; "Ben cemaatçi deðilim, olsaydým Ali Koç'u da almazmýydým diyerek "adam alýnmanýn" hukuk ile ilgili olmadýðýný göstermiþtir.
    YASA ÇIKMASAYDI AZÝZ YILDIRIM'IN ÝFADESÝNÝ ALIP BIRAKACAKTIK

Yasa çýkmasaydý Aziz Yýldýrým'ýn ifadesini alýp býrakýrdýk. 3-4 ay içinde bitecek zannettik biz de süreci tahmin edemedik" diyerek baþka bir kanýtý da ortaya koymuþtur.
    Adaletin geldiði nokta neyle suçlandýðýnýn deðil kimin tarafýndan suçlandýðý noktasýna gelmiþtir. Savcý Mehmet Berk'in itiraflarý tek olay deðildir. Bizleri Ergenekon'un kasasý olarak gösterenler neden ben cazevindeyken baþka þimdi baþka konuþuyorlar.
    "BU BÝR ÝHBARDIR"

Dr. Ahmet Çakar; Aziz Yýldýrým Türkiye'de olanlarý biliyor, Aziz Yýldýrým bir abilik yapsýn diyerek milli maçta þike yapýldýðýný bile söylemiþtir. Bu ihbardýr. Ancak bu tarihe kadar bir iþlem dahi yapýlmamýþtýr.
    AHMET ÇAKAR ÝÇÝN SUÇ DUYURUSU

Ahmet Çakar'ýn bu açýklamarý için suç duyurusunda bulunacaðým. Savcý Mehmet Berk'in mahkemelere katýlmasýný istedik reddettiler. Mali yapýmýzý inceleyin dedik reddettiler.
    Ahmet Çakar'ýn bu açýklamarý için suç duyurusunda bulunacaðým. Savcý Mehmet Berk'in mahkemelere katýlmasýný istedik reddettiler. Mali yapýmýzý inceleyin dedik reddettiler.
    TÜM ÝSTEKLERÝMÝZÝ REDDETTÝLER

Þike davalarý asliye ve sulh mahkemelerinde yargýlanýr normalde ancak bu operasyonu özel yetkili mahkemede yapmaya çalýþtýlar. Polislerin tanýk olarak dinlenmesini istedik reddettiler. Lütfi arýboðanýn tanýk olmasýný istedik reddettiler. Ünal Karaman ve Selçuk Ýnan'ýn dinlenmesini istedik reddettiler. Eskiþehirsporlu 12 oyuncunun dinlenmesini istedik reddettiler. Ýbrahim Akýn'ýn avukatýnýn dinlenmesini istedik reddettiler. Karabüksporlu oyuncularýn dinlenmesini talep ettik reddettiler.
    TEÞVÝK TRABZON'DAN GELDÝ

Karabükspor ikinci kalecisi Bülent Ataman'ýn Emenike'ye teþvik parasýný vermeyeceði bir gazeteci tarafýndan savcýlýða Trabzonspor'dan teþvik geldiði belirtilmiþ. Dinlensin istedik reddettiler. Sivassporlu futbolcularýn dinlenmesini istedik Rýza Çalýmbay'da dahil dinlenmesini istedik reddedildi.
    ÞÝ***Ý TRABZONSPOR YAPTI

Fenerbahçe Sivas maçýnda eski bir Trabzonlu oyuncu Sivas'a geliyor. Abdurrahman'a 1 milyon dolar getiriyor. Bunun üzerine bu olay Mehmet Yýldýz'a gidiyor. Yýldýz da baþkan Mecnun Odyakmaz'a söylüyor. O da bunlarý kabul etmiyor. Ýmama 300 bin Lira vermiþler. Trabzonspor 6 milyon'u ne yaptý? Düþünün imama para veriyorlar ki Trabzonspor þampiyon olsun diye. Biz bunu bedava yapýyoruz dedim.
    BAÞBAKAN'I TEHDÝT ETTÝLER

Baþbakan'a yapýlan tehditleri, imama verilen parayý, incelenmesini istedik. Cevap alamadýk. Ünal Karaman'ýn maçtan önce Sezer'i arayýp transfer teklifi yapmasýný sorduk. Cevap alamadýk.
    TÜRKÝYE'YE ÞÝ***Ý GALATASARAY GETÝRMÝÞTÝR

Fenerbahçe'nin hesaplarýnýn tümünün temiz olduðu bilinirken kasasýnda açýk olan kulübün yöneticilerinin mahkemesinnin kýsa sürmesini anlamadýk. Hýncal Uluç 1976 yýlýnda yazdýðý yazada; 'Göztepe-Galataasaray arasýnda oyunu, bir ay önce ortaya çýkan bir iddiayý görmek için Ýzmir'deydim. Göztepe Galatasaray'ý yenerek kümede kalacaðý iddia ediliyordu. Maç 17:10'da baþlayacak iki takýmda beyaz forma ile çýkacak ve Galatasaray soyunma odasýna giderek forma deðiþtirecekti. Maçýn saatinin deðiþmesi Göztepe'ye avantaj saðladý. Göztepe ilk yarým saatte 2-0 olunca averaj olarak rahatladý. Galatasaray yarý sahayý bile geçmek istemedi. Fatih Terim Göztepe forvetlerinin ofsayta düþmemesi için elinden geleni yaptý. Ýzmir seyircisi Göztepe lehine tek tezahürat bile yapmadý.' Böylece þikenin nerden baþladýðýný herkes görmüþ oldu.
    HAVUZ SÝSTEMÝ SORGULANACAK

Aziz Yýldýrým nefes aldýðý sürece kirli eller Fenerbahçe'ye uzanamayacak. Hesap verecekler ve sonuçlarýna katlanacaklar. Havuz sistemi Fenerbahçe tarafýndan sorgulanacak ve gereði yerine getirelecektir. Bu oyun artýk bitmelidir.
    BÝZ ÞEREFSÝZ DEÐÝLÝZ ÞÝKE YAPMADIK

Havuzun bozulmamasý için baþkanlýðýmýn ilk yýllarýnda büyük çaba sarfettim. Ancak dürüst olmamýz lazým. Trabzonspor ve Galatasaray her süreçte bize bel altý vurmak istediler. Biz þerefsiz deðiliz biz þike yapmadýk.
    AKIN'A 100 BÝN LÝRA MI EURO MU DOLAR MI VERMÝÞÝM!

Ben Ýbrahim Akýn'a 100 bin euro vermiþim. Polis daha benim TL mi, Euroý mu, Dolar mý verdiðmi karar veremedi? Dedim ki eðer ben bu parayý verdiysem Boðaz köprüsünden atlayayým bu iþ bitsin. Eðer bunu ispatlayamazsýnýz siz istifa edin bu iþ bitsin.
    GALATASARAY DENÝZLÝ'YE PRÝM GÖNDERMÝÞ

Galatasaray 1.5 Milyon Euro'yu Song'a verdiðini iddia ediyor. Evrak yok, Fransa'ya gidiyorlar Song'u buluyorlar. Geçen hafta Ýstanbul'a getiriyorlar menajer gibi makbuz almak için. Denizli'ye Galatasaray prim göndermiþ. Denizlispor'daki amigo Ali Demirkaya bana mektup yazdý.
    MEKTUBU MAHKEMEYE VERDÝK ÝÞLEM YAPILMADI

Mektupta; 'Ali Ýpek ve Yusuf Þimþek inkar etsede Sebat döviz bürosunda bu para geçti. Konfetiler ve meþaleler alýndý. Ben o yýllarda amigoluk yapýyordum. Ben vicdanen rahatsýz olduðum için size bir mektup yazdým' diyor. Mektubu mahkemeye verdik iþlem yapýlmadý.
    GALATASARAY'IN 1 MÝLYON DOLARI KAYIP

Denizli'deki bir memur 2006 yýlýnda oynanan maç ile ilgili olarak vicdan azabý çektiðini belirterek Mehmet Berk'e mektup yazýyor. Belediye baþkanýný þikayet ediyor, 1 milyon dolar açýkta yok, ancak dosya kapanýyor.
    HAVUZDAN ÇEKÝLÝYORUZ

Fenerbahçe temizlenene kadar havuzdan çekiliyoruz. Bu yaptýðýmýz diðer kulüpleri de koruma altýna almaktýr. Gerekli kiþi ve kurumlarla görüþeceðim. Havuzdan ayrýlacaðým.
    KÝÞÝLER VE KULÜPLER AYRILAMAZ

Þike için kulüpler ve kiþiler ayrýlamaz. Ben þike yaptýysam bunu Fenerbahçe için yapmýþýmdýr. Böyle saçmalýk olur mu! Polise emniyete bir þey söylemek istiyorum. Polis kasten hareket yapýyor. Son olay çýkan maçta taraftarý aþaðý çekmeye çalýþýyor. Polis Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin de polisi. Polis görevini yapmalý. Polisin de bizlerin de kendisine bir çeki düzen vermesi lazým. Emniyet ve Ýçiþlerini Bakanlýðý'nýn bu konuya dikkat etmesi lazým.
    FENERBAHÇE KUVAY-I MÝLLÝYE'DÝR

Fenerbahçe'nin tarihinde hep mücadele vardýr. Geçmiþimizdeki mücadele bugün de yansýmýþtýr. Var olun. Ýyi ki varsýnýz. Söylemesi zor; evet bu olaylarýn altýndan bizden baþka kimse kalkamazdý. Bu olaylar ileride tarih olarak yazacaktýr.
    ÞENER VE ÞAKAR BAÞBAKAN'I TEHDÝT EDÝYOR

Bu Trabzonspor'la ile ilgili çok þey var. Ben olsam bizimle iþ birliði yapardým. Bu operasyon Fenerbahçe'yi ele geçirmektir. Sadri Þener'in Nevzat Þakar'ýn konuþmalarý var. Diyor ki; Erdoðan biter. Faruk'un da Trabzonspor'un çýkarlarý için bitmesi benim için önemli deðil. Nevzat Þakar diyor ki; Baþbakan'ý protesto edeceðiz. Diplomasi yönüyle milleti galeyena getirelim diyor. Baþbakan'a yüklenin diyor. Baþbakan'ý tehdit ediyor savcý soruþturma açmýyor. Avrupa'ya giden iddianemelerde para yok. Ama paranýn yakalanmasý yok. Hep varsayým.
    NESLÝHAN ERGÜN DÝYE BÝR ÝSÝM

Bochum dosyasýndailginç bir þey var. Basýný atlatayým. Doðru yazdýðý için benden duymuþ olsunlar. Neslihan Ergün isimli bir kadýn var. Cüppeli Ahmet'in davasýnda da ismi geçiyor. Bu Bochum davasý bitmiþ kapanmýþ 2011'de. 2012'de 7 Temmuz'da emniyet bu kýzýn evini basýyor. Evinde ayrýldýðý eþinin el yazýsý bulunuyor. Bu 16 sayfanýn içerisinde Galatasaray-Trabzonspor maçýna teþvik vermiþiz.
    TOPUK YAYLASINDA KAMP

Topuk Yaylasý'ný hepinize tavsiye ediyorum. Kongre üyelerini götüreceðiz oraya. Seneye Avrupa'ya kamp yapmaya gitmeyeceðiz kendi tesislerimizde kalacaðýz. Turnuva düzenleyeceðiz Saracoðlu'nda. Basket takýmý da gidecek kamp yapacak.
    HER YERDE FENERBAHÇE'YÝ SAVUNDUK

Twitter'da her yerde Fenerbahçe'nin haklarýný savunduk. Þike yok Ergenekon'a baðlayamadýlar. Askerlikte de bir þey çýkmadý. Þimdi rahatladým. Ama burasý Türkiye her þey olabilir.
    HERKESE TEÞEKKÜR EDÝYORUM

Hapishaneye gelen dostlarýmýz oldu Gelenlere tek tek teþekkür ediyorum. Bana çok moral oldu. Destek verenlere teþekkür ediyorum.
    1 MÝLYAR DOLARLIK BÜTÇE

Baþkanlýðý býrakýrken 1 milyar dolarlýk bütçeyle býrakacaðým. Sizlerin desteði ile yeni bir tüzük tadilatý yapacaðýz. Yüksek Divan Kurulu'na daha fazla yetki vereceðiz.
    BÝRGÜN ÝÇÝN HAYATI YAKARIZ

Bizim her þeyimizi inceleyebilirler. Bir gün daha Fenerbahçeli yaþamak için hayata baðlanýrýz. Ve o birgün için bir hayatý yakarýz. diyerek sözlerini tamamladý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

"Guguk devletinde" verilen rollerin,seçilen jönlerin iþlerini aksamasýz yürüttüðü anlaþýlýyor.Bir de yiðitlik edip þunu açýk açýk yapsalarya!...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aziz bey tam þhov yapmýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tanju_aydin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aziz bey tam þhov yapmýþ
    adam yapacaðýný yapýyor sözde býrakmýyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bravo baskaným yakýsan konusma olmusa sendende bu beklenýrdý su ahmet cakarada dersýný versen o zaman rahatlýycam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dosru metrise gider bu adam görüceksiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allah yardýmcýsý olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

buna dýþarýsý iyi gelmemiþ her halde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tencere dibin kara seninki benden kara hesabý olmuþ bu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kötü söz sahibinindir

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri