Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arasý

Konu: Aziz Yýldýrým: Ahlaksýzsýnýz Þerefsizsiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý digix21 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    "sahanýn temiz olduðunu yargý da söylüyor..!" demiþsin. þike davasýnýn son duruþmasýnýn haberini aþaðýya koyuyorum.bu haberdekiler senin söylediðine pek benzemiyor.haberi oku, gerisini okuduðunu anlama yeteneðine býrakýyorum dostum..!

"'Futbolda þike'' davasýna bakan özel yetkili Ýstanbul 16. Aðýr Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Spor Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým'a, ''örgüt kurmak'', ''þike yapmak ve teþvik primi vermek'' suçlarýndan 6 yýl 3 ay hapis cezasý verdi.

Çaðlayan'daki Ýstanbul Adalat Sarayý'ndaki duruþmada kararý açýklayan mahkeme baþkaný Mehmet Ekinci, Yýldýrým'ýn, ''örgüt kurmak'' suçundan 2 yýl 6 ay, ''þike yapmak ve teþvik primi vermek'' suçlarýndan 3 yýl 9 ay hapis cezasýna çarptýrýldýðýný bildirdi.

Kararla tahliyesi kararlaþtýrýlan Aziz Yýldýrým'a, toplamda 6 yýl 3 ay hapis cezasý verildi.

Aziz Yýldýrým yattýðý süre göz önüne býrakýlarak tahliye edildi.

kardeþim senin sorunun ne ben anlayamadým kardeþ fenerbahçe þikeci parasý var pulu var mac alýyor satýyor ha sana ne düsünceni git baþka þeyler yaz sen fenerbahce cumhuriyetini agzýna alma biz þikeciyiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ferman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardeþim senin sorunun ne ben anlayamadým kardeþ fenerbahçe þikeci parasý var pulu var mac alýyor satýyor ha sana ne düsünceni git baþka þeyler yaz sen fenerbahce cumhuriyetini agzýna alma biz þikeciyiz
    bu þikeciliðinizle deðil cumhuriyet,sizden muhtarlýk bile olmaz..!
    vaslui kulüp baþkanýnýn sizin hakkýnýzdaki "þikeciler" sözünü duymadýn galiba..!
    siz kendinizi cumhuriyet olarak görmeye devam edin,ama bütün dünya sizi þikeciliðinizle tanýyor artýk.burasý özgür bir forum. neyi aðzýma alýp alamayacaðýmý ancak forum kurallarý ve yetkilileri belirler,sen deðil..! düþüncemi beðenmiyorsan bu konuya bakmazsýn olur biter..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sekeri yine yuksek sanirsam
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ASÝL Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kimsenin trabzonspora caný cehenneme demeye hakký yok senin caný cehenneme dediðin takým kitleleri temsil ediyor kupayý katakulliyle almýþ baþkanýnýz diyorsun sahanýn temiz olduðunu yargýda söylüyor benim anlamadýðým baþkan suçlu bulunmadan 1 yýl içerde yattý ne oldudan ceza verildi ve serbest býrakýldý normalde suç unsuru tespit edildiði zaman tutuklama olur burda tam tersi oldu bu toplum ve ülke bir kabile veya zümre tarafýndan yönetilen bir ülke deðildir bu sözüne katýlýyorum anlayana
    saha nýn içinin temiz olduðunu yargý demiyor.5 maçta þike var diyor.ve ona göre de 6 yýl 3 ay ceza veriyor.bu konuyu iyice bir irdeleyin.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tartýþma almýþ baþýný gitmiþ.

Konu kapanmýþtýr.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri