Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olaðan Toplantýsý'nda konuþtu.
![]()
Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olaðan Toplantýsý'nda konuþtu.
TEÞVÝK TRABZON'DAN GELDÝ
Karabükspor ikinci kalecisi Bülent Ataman'ýn Emenike'ye teþvik parasýný vermeyeceði bir gazeteci tarafýndan savcýlýða Trabzonspor'dan teþvik geldiði belirtilmiþ. Dinlensin istedik reddettiler. Sivassporlu futbolcularýn dinlenmesini istedik Rýza Çalýmbay'da dahil dinlenmesini istedik reddedildi.
ÞÝ***Ý TRABZONSPOR YAPTI
Fenerbahçe Sivas maçýnda eski bir Trabzonlu oyuncu Sivas'a geliyor. Abdurrahman'a 1 milyon dolar getiriyor. Bunun üzerine bu olay Mehmet Yýldýz'a gidiyor. Yýldýz da baþkan Mecnun Odyakmaz'a söylüyor. O da bunlarý kabul etmiyor. Ýmama 300 bin Lira vermiþler. Trabzonspor 6 milyon'u ne yaptý? Düþünün imama para veriyorlar ki Trabzonspor þampiyon olsun diye. Biz bunu bedava yapýyoruz dedim.
BAÞBAKAN'I TEHDÝT ETTÝLER
Baþbakan'a yapýlan tehditleri, imama verilen parayý, incelenmesini istedik. Cevap alamadýk. Ünal Karaman'ýn maçtan önce Sezer'i arayýp transfer teklifi yapmasýný sorduk. Cevap alamadýk.
TÜRKÝYE'YE ÞÝ***Ý GALATASARAY GETÝRMÝÞTÝR
Fenerbahçe'nin hesaplarýnýn tümünün temiz olduðu bilinirken kasasýnda açýk olan kulübün yöneticilerinin mahkemesinnin kýsa sürmesini anlamadýk. Hýncal Uluç 1976 yýlýnda yazdýðý yazada; 'Göztepe-Galataasaray arasýnda oyunu, bir ay önce ortaya çýkan bir iddiayý görmek için Ýzmir'deydim. Göztepe Galatasaray'ý yenerek kümede kalacaðý iddia ediliyordu. Maç 17:10'da baþlayacak iki takýmda beyaz forma ile çýkacak ve Galatasaray soyunma odasýna giderek forma deðiþtirecekti. Maçýn saatinin deðiþmesi Göztepe'ye avantaj saðladý. Göztepe ilk yarým saatte 2-0 olunca averaj olarak rahatladý. Galatasaray yarý sahayý bile geçmek istemedi. Fatih Terim Göztepe forvetlerinin ofsayta düþmemesi için elinden geleni yaptý. Ýzmir seyircisi Göztepe lehine tek tezahürat bile yapmadý.' Böylece þikenin nerden baþladýðýný herkes görmüþ oldu.
HAVUZ SÝSTEMÝ SORGULANACAK
Aziz Yýldýrým nefes aldýðý sürece kirli eller Fenerbahçe'ye uzanamayacak. Hesap verecekler ve sonuçlarýna katlanacaklar. Havuz sistemi Fenerbahçe tarafýndan sorgulanacak ve gereði yerine getirelecektir. Bu oyun artýk bitmelidir.
BÝZ ÞEREFSÝZ DEÐÝLÝZ ÞÝKE YAPMADIK
Havuzun bozulmamasý için baþkanlýðýmýn ilk yýllarýnda büyük çaba sarfettim. Ancak dürüst olmamýz lazým. Trabzonspor ve Galatasaray her süreçte bize bel altý vurmak istediler. Biz þerefsiz deðiliz biz þike yapmadýk.
AKIN'A 100 BÝN LÝRA MI EURO MU DOLAR MI VERMÝÞÝM!
Ben Ýbrahim Akýn'a 100 bin euro vermiþim. Polis daha benim TL mi, Euroý mu, Dolar mý verdiðmi karar veremedi? Dedim ki eðer ben bu parayý verdiysem Boðaz köprüsünden atlayayým bu iþ bitsin. Eðer bunu ispatlayamazsýnýz siz istifa edin bu iþ bitsin.
GALATASARAY DENÝZLÝ'YE PRÝM GÖNDERMÝÞ
Galatasaray 1.5 Milyon Euro'yu Song'a verdiðini iddia ediyor. Evrak yok, Fransa'ya gidiyorlar Song'u buluyorlar. Geçen hafta Ýstanbul'a getiriyorlar menajer gibi makbuz almak için. Denizli'ye Galatasaray prim göndermiþ. Denizlispor'daki amigo Ali Demirkaya bana mektup yazdý.
MEKTUBU MAHKEMEYE VERDÝK ÝÞLEM YAPILMADI
Mektupta; 'Ali Ýpek ve Yusuf Þimþek inkar etsede Sebat döviz bürosunda bu para geçti. Konfetiler ve meþaleler alýndý. Ben o yýllarda amigoluk yapýyordum. Ben vicdanen rahatsýz olduðum için size bir mektup yazdým' diyor. Mektubu mahkemeye verdik iþlem yapýlmadý.
GALATASARAY'IN 1 MÝLYON DOLARI KAYIP
Denizli'deki bir memur 2006 yýlýnda oynanan maç ile ilgili olarak vicdan azabý çektiðini belirterek Mehmet Berk'e mektup yazýyor. Belediye baþkanýný þikayet ediyor, 1 milyon dolar açýkta yok, ancak dosya kapanýyor.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri