Bebekler altýncý aylarýndan itibaren hareketlenmeye baþlar ve dört yaþýna gelinceye kadar evdeki tehlikelerden bihaber olabildiðince enerjiktirler. Onlarýn daha özgürce ve güvenli hareket etmesini saðlamakta biz ebeveynlerin görevidir. Çünkü onlarýn hem fiziksel, hem duygusal, hem de zihinsel geliþimleri hareket özgürlükleriyle doðru orantýlýdýr. Geçenlerde bir ürüne rastladým internette.
Bebek - Çocuk güvenlik seti. Tehlikelerden bihaber yavrularýmýz için mutlak bulundurulmasý gereken bir ürün bu. Ýlk bebeðimde böyle bir üründen habersiz, kötü bir tecrübe yaþadým. Kýzým 8 aylýk, ben çalýþýyorum. Bir akþam eve döndüm her zamanki gibi kýzýmý kucaðýma aldým. Baþýný okþarken bir tuhaflýk hissettim. Dikkatlice bakýnca kafasýnda pinpon topu büyüklüðünde bir çukura deðdi elim.Henüz emeklemeyi öðrenmiþ olan bebeðim gündüz oynarken kafasýný masa köþesine çarpmýþ! Hemen acile götürdüm, doktorlar durumun hiç iç açýcý olmadýðýný söylediler. Aylarca bu travma tik durumun üstesinden gelmeye çalýþtýk, doktorlar, hastaneler gidilmedik yer býrakmadýk. Çocuðum nihayet iyileþti ama bunca riskin içinde bu muhakkak ki bir þanstý.

Geçenlerde bir alýþveriþ sitesinde[anindasepette.com] da bu ürüne rastladým. Bebek çocuk güvenlik seti. Yeni doðum yapmýþ kýz kardeþime hediye olarak satýn aldým. Ki bence yaþadýðým acý tecrübeden sonra alýnabilecek en iþe yarar hediyelerden biriydi. Ýçinde kapý stoperi,priz koruyucularý,klozet kilidi köþe koruyucularý mevcut.Gerçektende bebeði olanlarýn olmazsa olmazý bir set,üstelik ekonomik de, fiyatý maðazalara oranla çok düþük. Bütün anne babalara tavsiye ederim. Ha bu arada ayný sitede dökülmez mama kapýda var. Onu da kullanýyorum, daha önce yurtdýþýnda reklamlarýný görmüþtüm. Artýk Türkiye de' de varmýþ. Haylaz çocuklarýnýz için tavsiye edilir bir ürün. Kullanan arkadaþlarým çok memnunlar.