REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Bari sen yapma Karan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bari sen yapma Karan

Sakatlıktan kurtulduktan sonra bir türlü eski formunu yakalayamayan Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan, dün de 90 dakika boyunca ortaya koyduğu başarısız performansla teknik heyete ve taraftarlara saç baş yoldurdu. Net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Ümit Karan, 81. dakikada 3 metreden kaleci Jefferson'a nişanladığı topla Galatasaray'ın son ümitlerini de söndürdü. Otoriteler, Ümit formunu bulana kadar forvette Hasan Kabze'nin oynatılması gerektiğinde birleşti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok sinirliyim cok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cok sinirliyim cok
    aynen kazanmak için hiç bir şey yapmadılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir kaç maçta formsuzdu diye adamı yerden yere vurmak akıl kârı değil...Ben fenerbahçeliyim ama ümitin ne kadar güzel bi oyuncu olduğunu biliyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamın şahsına yönelik sinirli değilim o olabilir onun ismini kullanmadım zaten ben oynanan oyuna sinirliyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SAkatlığından sonra toparlanamadı neden acaba hala forumsuz gerçi geçen Tv reklamını gördüm canavar gibiydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ümit karana haksızlık yapıyorsunuz...yıllardır gözünüzün önünde aylarca sefta yapmayan,olan buda atılmazmı dediğiniz bilmem kaçtane pozusyon harcayan türk futbolunun medane iftarı taçsız asasız vede saraysız kralı hakan şükürünüzü ne zaman eleştireceksiniz acaba..gs galip gelseydi tık çıkmazdı malup olunca takımın tek santraforuymuş gibi ümit karanı eleştirin bakayım,vurun abalıya.tarik76 hemen ümit karanı kızağa alıp yerine kabzeyi yerleştirmiş,benim hasan kabzeye itirazım yok fakat hakanın yerine kabzeyi niçin düşünmüyorsunda ü.karanı dışarı alıyorsun,hakan bir gol attığı içinmi böyle bir deyişikliği düşünüyorsun,böyle düşünüyorsan hakan ve ümitin oyunda kaldıkları süre içindeki gol adetlerini gösteren istatistiklere bakacaksın,hatta milli takımdaki performanslarınıda baz alabilirsin..fakat sen bunlarıyapmayıp doğrudan hakan yalakası kendilerine otorite diyen goygoycuların düşüncelerini alıntı yapıp topik açtın.eyer galatasaylıysan bunu yapmaman gerekirdi çünki terazinin bir kefesi gökte bir diyeri yerde olduğundan dolayı..hakandan maaşlı senin otorite dediğin şakşakçıların zaten işleri bu birinin yaşaması için diyerini yermek öldürmek bari sen bunu yapma tabii gerçek galatasaraylıyım diyorsan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@hüseyin arkadaşım çok heycanlı gördüm seni sanki bizlerin hiç futbol görüşü olamazmış gibi atıp tuşmuşun.Burda bir konu açıldı ve herkes bir şeyler yazdı ama senin gibi amigoluk yapanı ilk defan görüyorum şimdi eğer azda olsa futbol bilgin var ise düne değil bu güne bakar yazman yorum yapman lazımdı.Biz bu günü konuşup bu gün için ümit karanı eleştiriyoruz senin gibi geçmişte yaşamıyoruz.Sakatlıktan beri ümit karan kötü oynuyor bunu dünya alem bilyor bir tek sen hariç sanırım bizde buna atıfta bulunuyoruz lütfen bir şeyler yazarken bizlerinde bu konuda bir şeyler bildiğini unutma...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

madem beni böyle adlandırıyorsun evet galatasarayın amigosuyum,sence bir mahsuru yoksa tabii...güzel kardeşim sen benim derdimi veya ne anlatmak istediğimi anllayamadığını görüyorum.galatasarayda hakan şükür bir tarafa diğer futbolcular bir tarafa zihniyeti var,bu dün böyleydi bu günde böyle yarında böyle olacak.bu yanlız galatasarayın içinde deyil,spor basınındada aynı internet alemi ve kahvanedede aynı...eleştiri yapıyorken adil ve adaletli hakkaniyetten nasibini almış bir eleştiri yapılsın istiyorum,bir tarafta haftalarca başarısız olmasına ragmen eleştirilmiyen burnundan kıl dahi aldırmayan hakan şükür,diğer tarafta ilk kez bu kadar vasat futbol oynadı diye yerden yere vurulan ümit karan..bu ayrımcılığı önceki yıllar hakanın tüm partnerlerine yaptılar bu günde ü.karana yapıyorlar,bu günü yorumlarken birazda düne bakarak yorumlanmalı gereği olduğunu düşünüyorum yoksa göz önünde olupta yanlış yapmış veya başarısız olmuş herkezin eleştirilmesi gerektiğine inananlardanım bu sporcu olur veya siyasetçi yada birokrat önemli deyil benim için önemli olan eleştiri yaparken kayırmacı yanlı taraflı olmadan eleştiriyi yapmak,sanırım herkez için önemli olanda bu..düne bakıpta ders almayanlar bu günün değerini kıymetini bilemez,yanlışı anlamak için arasıra dönüp arkana bakacaksınki yanlışın nerede başladığını göresin,şişirme balonlarla kendilerini avutanların sonu hep hüsran olmuştur,bu günde öyle oluyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri