madem beni böyle adlandırıyorsun evet galatasarayın amigosuyum,sence bir mahsuru yoksa tabii...güzel kardeşim sen benim derdimi veya ne anlatmak istediğimi anllayamadığını görüyorum.galatasarayda hakan şükür bir tarafa diğer futbolcular bir tarafa zihniyeti var,bu dün böyleydi bu günde böyle yarında böyle olacak.bu yanlız galatasarayın içinde deyil,spor basınındada aynı internet alemi ve kahvanedede aynı...eleştiri yapıyorken adil ve adaletli hakkaniyetten nasibini almış bir eleştiri yapılsın istiyorum,bir tarafta haftalarca başarısız olmasına ragmen eleştirilmiyen burnundan kıl dahi aldırmayan hakan şükür,diğer tarafta ilk kez bu kadar vasat futbol oynadı diye yerden yere vurulan ümit karan..bu ayrımcılığı önceki yıllar hakanın tüm partnerlerine yaptılar bu günde ü.karana yapıyorlar,bu günü yorumlarken birazda düne bakarak yorumlanmalı gereği olduğunu düşünüyorum yoksa göz önünde olupta yanlış yapmış veya başarısız olmuş herkezin eleştirilmesi gerektiğine inananlardanım bu sporcu olur veya siyasetçi yada birokrat önemli deyil benim için önemli olan eleştiri yaparken kayırmacı yanlı taraflı olmadan eleştiriyi yapmak,sanırım herkez için önemli olanda bu..düne bakıpta ders almayanlar bu günün değerini kıymetini bilemez,yanlışı anlamak için arasıra dönüp arkana bakacaksınki yanlışın nerede başladığını göresin,şişirme balonlarla kendilerini avutanların sonu hep hüsran olmuştur,bu günde öyle oluyor

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri