tr turkcell
bu tarifeleri bulduğunuza şükredin yakında hiçbiri kalmıcak benden söylemesi
yakında turkcell şirketler arası konuşturacak sadece telsimde değişti zaten avea desen kendi halinde kamuya çalışıyo şimdilik güzelde 3 operator anlaşırsa eğer yandık demektir bakalım inşallah olmaz...
kesinlikle banada yetmiyo bu 500 dakka ya biz hatlarımızı telsimden cep öğrenci olarak aldık sizleşmelerizmiz eskiye göre ona dayanarak bi itiraz falan etsek bişey deyişmezmi acaba ya 8 saat bir haftada tamam böyle nekadar dayancaz ki olmado avea geçecez o da olmaz evleniriz artık kızla bu dertten tememli kurtuluruz hihihih
acaba cep ailede bir deşiklik varmı iptal ettiririm yoksa ben 0.018 ytlden devam ediyorum..
selametle..
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
artık faturalı hatlara kampanyalar başlayacak çok yakın bir zamanda kontorlu hatta belirili bir doyum oldu sektörde şimdi sıra faturlaı hatlarda zaten basladı avea tek fıyattan telsım hat alana telefon verıo falan şimdi sıra faturalı abonelere bişeyler yapmaya geldi.biraz daha ön palana çıkaramaya başkadılar reklamlarda bu
yönde.
bende hem turkcel hemde telsim hat var sağladığı avantajlara bakılırsa telsim daha iyi yine de pek sevmezdim telsimi uzanlardayken ama vodafone a geçtikten sonra aldım zaten kampanyalarından faydalanmak lazım tabi ki
Telsim sec konus tarifesine gececeklere uyarı. Telsimli bir arkadaşınızı aradınız 10 sn konustunuz 0.20 ykr 60 saniyede konussanız aynı 61 saniye 0.40 ykr buna herkes dikkate alsın kontor atma periyodu 6 sn degil 60 saniyedir. Kabarık faturalar gelebilir..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri