REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Telsim CEP ÖGRENCİ TARİFE DEGİŞİKLİGİ HAKKINDA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wand Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar bu telsim kendini çok zeki zannediyor. Cep saat tarifesi çıkardı. Ama fazla ilgi olmayınca, cepöğrenci tarifesinde deişiklik yaptı. Zaten 1 dakka bile konusmadan hatlar kesiliyor. Birde cep saat tarifesine geçelimde her kesilen 1 dakikada 5 knt gitsin. ;((( Müşteri hizmetlerini aradım " 500 dakika nasıl yetecek dedim. Çıkan kişi ortalama 8 saat nasıl yetmez dedi;)) Bende 8 saat bana 4-5 gün gidiyor dedim! sustu kaldı;)) Telsim yakın zamanda yine tarife deişikliği kesin yapar. Yoksa çok müşteri kaybeder....
    Bugunden itibaren başladı .Ama ben telsim faturalı cep aileye geçtim mesaj sınırsız ve dk 18 bin lira yeni 6 saniyede bir 3000 lira atıyor :45:
    Konu Admin tarafından (02-10-2006 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tr turkcell

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tarifeleri bulduğunuza şükredin yakında hiçbiri kalmıcak benden söylemesi
    yakında turkcell şirketler arası konuşturacak sadece telsimde değişti zaten avea desen kendi halinde kamuya çalışıyo şimdilik güzelde 3 operator anlaşırsa eğer yandık demektir bakalım inşallah olmaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle banada yetmiyo bu 500 dakka ya biz hatlarımızı telsimden cep öğrenci olarak aldık sizleşmelerizmiz eskiye göre ona dayanarak bi itiraz falan etsek bişey deyişmezmi acaba ya 8 saat bir haftada tamam böyle nekadar dayancaz ki olmado avea geçecez o da olmaz evleniriz artık kızla bu dertten tememli kurtuluruz hihihih

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba cep ailede bir deşiklik varmı iptal ettiririm yoksa ben 0.018 ytlden devam ediyorum..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    acaba cep ailede bir deşiklik varmı iptal ettiririm yoksa ben 0.018 ytlden devam ediyorum..
    selametle..
    Cep ailede sorun yok sınır falan dk 18 bin lira.Bende cep aile var .Birde ögrenci hattı var ama malesef 500 dk olunca cep aileye geçtim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zzafer039 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle banada yetmiyo bu 500 dakka ya biz hatlarımızı telsimden cep öğrenci olarak aldık sizleşmelerizmiz eskiye göre ona dayanarak bi itiraz falan etsek bişey deyişmezmi acaba ya 8 saat bir haftada tamam böyle nekadar dayancaz ki olmado avea geçecez o da olmaz evleniriz artık kızla bu dertten tememli kurtuluruz hihihih
    Malesef degişmez İsterseniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine mail atın size mutlaka geri döneceklerdir. Malesef indirim gibi birşey yapmıyorlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık faturalı hatlara kampanyalar başlayacak çok yakın bir zamanda kontorlu hatta belirili bir doyum oldu sektörde şimdi sıra faturlaı hatlarda zaten basladı avea tek fıyattan telsım hat alana telefon verıo falan şimdi sıra faturalı abonelere bişeyler yapmaya geldi.biraz daha ön palana çıkaramaya başkadılar reklamlarda bu
    yönde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende hem turkcel hemde telsim hat var sağladığı avantajlara bakılırsa telsim daha iyi yine de pek sevmezdim telsimi uzanlardayken ama vodafone a geçtikten sonra aldım zaten kampanyalarından faydalanmak lazım tabi ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telsim sec konus tarifesine gececeklere uyarı. Telsimli bir arkadaşınızı aradınız 10 sn konustunuz 0.20 ykr 60 saniyede konussanız aynı 61 saniye 0.40 ykr buna herkes dikkate alsın kontor atma periyodu 6 sn degil 60 saniyedir. Kabarık faturalar gelebilir..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri