REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Telsim CEP ÖGRENCİ TARİFE DEGİŞİKLİGİ HAKKINDA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telsim CEP ÖGRENCİ TARİFE DEGİŞİKLİGİ HAKKINDA

(*) 02 Ekim 2006 tarihinden itibaren, tanımlanan 10 adet Telsim faturalı veya kontörlü hat numarası ile 500 dakikadan sonra indirimli görüşmeler şebeke içi tarifeden (dakikası 2 kontör) ücretlendirilecektir
    Arkadaşlar sizlere dunde demiştim bir konuda telsim yine tarifede degişiklik yaptı.Bu kadarıda olmaz sanırım sanslarını cok zorluyorlar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bnecede çok zor 500 dk yapcam ondan sonra dk 2 kontöre konuşcam çok zor biz yine aynı sisteme devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en güzeli cep saat tarifesi ben şahsen cep saate geçecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok abicim aileden şaşmıyacaksın. hatlara güveniş olmaz çünkü konuşurken kesiliyor. 1 dakikada konuşsan 5 kontör 30 dakikada konuşsan 5 kontor. ozyüzden aile en iyisi.benim fikrim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben anlamadım nasıl yani 500 dakikadan sonra.bi açıklarmısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı simeda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben anlamadım nasıl yani 500 dakikadan sonra.bi açıklarmısın
    30 gün içinde ilk 500 dakika(yaklaşık 9 saat) 5 dk 1 kontor. 500 dk asınca dakikası 2 kontor olacakmış Çok konusanlar için hiç iyi olmadı bu iş.Bu tarifeyide surekli degiştiriyorlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok abicim aileden şaşmıyacaksın. hatlara güveniş olmaz çünkü konuşurken kesiliyor. 1 dakikada konuşsan 5 kontör 30 dakikada konuşsan 5 kontor. ozyüzden aile en iyisi.benim fikrim.
    Bende o tarifeye gececektim.Malesef o tarifeye geçiş kapanmış.Yalnızca telsim faturalı hatlarda geçerli oluyormuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende o tarifeye gececektim.Malesef o tarifeye geçiş kapanmış.Yalnızca telsim faturalı hatlarda geçerli oluyormuş
    evet hocam ne yazıkki artık o tarifeye geçilmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yakında cepsaat'ide bozarlar Merak etmeyin...Ben her zaman demişimdir Turkcell'den şaşmayacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar bu telsim kendini çok zeki zannediyor. Cep saat tarifesi çıkardı. Ama fazla ilgi olmayınca, cepöğrenci tarifesinde deişiklik yaptı. Zaten 1 dakka bile konusmadan hatlar kesiliyor. Birde cep saat tarifesine geçelimde her kesilen 1 dakikada 5 knt gitsin. ;((( Müşteri hizmetlerini aradım " 500 dakika nasıl yetecek dedim. Çıkan kişi ortalama 8 saat nasıl yetmez dedi;)) Bende 8 saat bana 4-5 gün gidiyor dedim! sustu kaldı;)) Telsim yakın zamanda yine tarife deişikliği kesin yapar. Yoksa çok müşteri kaybeder....

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri