bu olaylar tabiki en çok pkk nın işine geliyor tabiki
bu olaylar tabiki en çok pkk nın işine geliyor tabiki
beşar esadın karısı kim ip uçları sizi doğru yana çeker
#esad 50000 insanı öldürürken nerdeydin. muhalifler şimdi esad ın askerlerini öldürüyor. esad ın askerleri suçlu potansiyel katil. bu celladların ölmesi az bile kılınçla kafaları kesilmeliki o acı duysunlar kundakdaki bebeği bile diri diri yakan esadın askerleri bunu hak ediyor
acını birazda mubarek ayda şehit düşenlerle paylaş kardeşim , suriyeyi karıstırma , 30000 kişinin katılı 1-2 seneye çıkacak , kafanı elinin arasına al biraz düşün,memleketinin evlatlarının katili serbest kalacak . acaba neden de sonra suriyedeki 50000 kişi için yorum yap. ırakta katledilen müslümanlar için kafa yor , acaba neden?
Gacvokem [B]ve Ali Harbiye dostlara ve yüreğinde insan sevgisi olan, savaşı, hele de bir içsavaşı vahşetin en büyük kasaplığı olarak gören tüm dostlara selam- sevgilerimi yolluyorum.Nedeni ne olursa olsun rabbim bizi böyle bir afetten korusun.[/Bu testere yarasına benzer,izleri yaşam boyu sürer!B]
bunu paylaşımı yapan insanın bir şeyden haberi yoookkk!!!!
ey arkadaş . suriyede muhalifler sünnidir orda eset reijimi şii kökenli ve iranda şii oldugu için ona yardım ediyor orda ehli sünnet müslümanları öldürülüyor katlediliyor.. bu sabbiha teroristleri orda sunni kanı döküyor işte yakalandıklarıda cezasını çekiyor böyle!!!! dahaçok şeyler yazardım ama biraz oku araştır bak neler göreceksin şii zulmu hakknda , tabi gerçek anlamda sünni isen!!!!
konuyu bazılarının ekmeğine yağ sürecek şekilde mezheplere dayandırmasak çok iyi olacak Allah ın yarattığı en üstün varlık olan insanın sebep ne olursa olsun, mazlumların öldürülmesi allah katında da hukuk alanında da suçtur. ayrıca kendi şehitlerimizin cenaze törenlerine katlanamayan söz konusu sınır ötesi olduğunda bunları sürekli ülke gündemine getirenlere yuh olsun.
kim insanlara ve insanlığa zulüm yaparsa. o bir zalimdir. din dil ırk gözetmek sizin iyimser olmak gerekir. herhangi bir mezhepten yana bir insansa ve insanlara insanlığa zulüm yapıyorsa. bulunduğu mezhepten dolayı ona saygı duymak veya onunla hemfikir olmak bile yanlış. hiç bir insan hiç bir insanı zor kullanamaz. ve kimse kimseyide incitmemeli, öldürmemelidir, savaş nedir biliyormusunuz?. ölüm demek tecavüz demek insanlık dışı demek. insanlar katlediliyor aileler öldürülüyor, savaşın iyisi olmaz, bazı çıkarlar için savaşmamalı. insan öldürülmemeli. Tabi sonuçta eğer insansak bunu anlamışızdır. ve insan olduğumuz içinde cani katil olamayız. inşallah TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN başı ağırmaz. maddi olarak çok etkilendik, hele hele suriyeye yakın olan yerleşim merkezleri. alım satım sıfır. her şey durmuş durumda. artık başka insanları korumak veya başka insanların çıkarı için didinmemiz yanlış biz bize bakıp birbirimize kilitlenip dış belalardan uzak kalmalıyız. neden kendi ülkemize bakmıyoruz. neden kendi insanımızı düşünmüyoruz. elalemin insanından bana ne.... he allah kimseye zeval vermesin. ama ben başımı başka insanlar için neden yakıyım beni sadece yurdum insanı ilgilendirir. kimse kimseyi cennete götüremez, iyi eken iii biçer. kötü ekense kötü biçer. Arkadaşlar umarım beni yanlış anlamasınız, kasdi asla bir şey yok. ve insan ne olursa olsun. sünni, alevi, kürt. yeterki insan olsun hümanist olsun. barışçıl olsun vatan sever olsun. vatan haini olmasın. baş üstüne. ama herhangi bir insanı hasbel kader doğduğu dinden veya mezhepten dolayı yargılamak kesinlikle yanlış. ben hepinizi çok seviyorum. sağlıcakla kalın. saygılarımla aliharbiye.
Konu aliharbiye tarafından (04-08-2012 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.
LEBEN ?
Kimse Türkmenlerden bahsetmiyor araplar ve diyer guruplar oradaki Türkleri öldürürken bizimkiler neden ses çıkarmaz nasıl osmalıyı arkadan vuran bu guruplar şimdide Türkiye Cumhurriyeti arkadadan vuruyor bunlardan ne kardeş nede Din kardeş olmaz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri