Arkadaşlar bir şey yazmıyacaktım, ama çok özlü bir yazı yamak istiyorum bu sefer. Suriyede kim savaş olmasını istiyorsa yanlış yapıyor. biz komşularımızla ii geçinmeyeceksen kiminle iii geçinecez. suriyeyi şimdilik çıkmaza sürükleyen malesef başbakan recep tayyip bey. neyin uğruna..... şerefsiz amerika uğruna. TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin çıkarı ne hiç birşey, yazıklar olsun. bakınız biz TÜRK'ler zor adam oluruz. neden biliyormusunuz. bilmeyene ben hemen yazıyım halen dil din ırk peşindeyizde ondan. inşallah gelecek nesil bu lüzumsuz konuyu unutur. şimdi gelelim şu şerefsiz suriyelilere, bakınız hudutta herhangi bir suriyeli, suriyeden yaralı gelsin hemen ambulans yolluyorlar, gebersinler inşallah hepsi mefta olur. biz suriyelileri TC. misafir olarak 1. sınıf klas alacaz. ve onların savaşına biz gidecez. böyle bir şey olurmu ya... hatay hastahanelerinde hergün olan şeyleri yazacam şimdi.. antakyadan herhangi bir vatandaş alevi sünni kürt hasta olarak hastahaneye gitsin kolay kolay kimse umursamıyor hatta hasta sandalyasinde yatıyorsa. onu karga tulumba indirip suriyelilerilerle hemen ilgileniyorlar. hasta türk vatandaşı eğer hastahanede kalması gerekiyorsa bile doktorlar hastayı hemen evine sevk ediyor. niye eee suriyeli gelebilir düşüncesiyle. ve suriyeliler hastahaneleri otel gibi kullanmaya başladı sabahtan akşama kadar hastahanede yatıyor akşamda düzen arabası gelip suriye hududuna götürüp eline silah veriyor. varmı böyle böyle birşey yeter artık herşeyi bir kenara bırakın biz bize bakalım artık. biliyorum bir çok insanda bundan yana değil ama ne diyelim allla ıslah akıl fikir versin. din adamı olupta dini istismar edip kötü niyet varsa. buna din adamı denmez zaten dünyanın en büyük zararları aşırı radikal olan insanlarda gelir bu bir gerçek, aklımızı başımıza deşirip artık birbirimize sahip çıkmanın zamanı geldi. yazacağım tonla kelime var. ve hiç bir insanı rencide etmedende. forumdan ban yeme korkusuda yok içimde. en üyük korkum... sadece yanlış anlaşılmak. hani filmlerde görüyoruz ya birileri beyaz bayrağı kaldırmış yürüyor karşıdanda ona silah sıkıyorlar. aynen böyle. allah TÜRK insanına zeval vermesin diyorum, sağlıcakla kalın saygılarımla aliharbiye.