REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Suriye'nin dostlarına bak

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim insanlara ve insanlığa zulüm yaparsa. o bir zalimdir. din dil ırk gözetmek sizin iyimser olmak gerekir. herhangi bir mezhepten yana bir insansa ve insanlara insanlığa zulüm yapıyorsa. bulunduğu mezhepten dolayı ona saygı duymak veya onunla hemfikir olmak bile yanlış. hiç bir insan hiç bir insanı zor kullanamaz. ve kimse kimseyide incitmemeli, öldürmemelidir, savaş nedir biliyormusunuz?. ölüm demek tecavüz demek insanlık dışı demek. insanlar katlediliyor aileler öldürülüyor, savaşın iyisi olmaz, bazı çıkarlar için savaşmamalı. insan öldürülmemeli. Tabi sonuçta eğer insansak bunu anlamışızdır. ve insan olduğumuz içinde cani katil olamayız. inşallah TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN başı ağırmaz. maddi olarak çok etkilendik, hele hele suriyeye yakın olan yerleşim merkezleri. alım satım sıfır. her şey durmuş durumda. artık başka insanları korumak veya başka insanların çıkarı için didinmemiz yanlış biz bize bakıp birbirimize kilitlenip dış belalardan uzak kalmalıyız. neden kendi ülkemize bakmıyoruz. neden kendi insanımızı düşünmüyoruz. elalemin insanından bana ne.... he allah kimseye zeval vermesin. ama ben başımı başka insanlar için neden yakıyım beni sadece yurdum insanı ilgilendirir. kimse kimseyi cennete götüremez, iyi eken iii biçer. kötü ekense kötü biçer. Arkadaşlar umarım beni yanlış anlamasınız, kasdi asla bir şey yok. ve insan ne olursa olsun. sünni, alevi, kürt. yeterki insan olsun hümanist olsun. barışçıl olsun vatan sever olsun. vatan haini olmasın. baş üstüne. ama herhangi bir insanı hasbel kader doğduğu dinden veya mezhepten dolayı yargılamak kesinlikle yanlış. ben hepinizi çok seviyorum. sağlıcakla kalın. saygılarımla aliharbiye.
    Konu aliharbiye tarafından (04-08-2012 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri