Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
22 sonuçtan 21 ile 22 arası

Konu: Suriye'nin dostlarına bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clock

Suriye'de muhalifler ve Esad ordusu arasındaki çatışmalar şiddetlenerek artıyor. En büyük çatışmalar ise Suriye'nin ekonomi başkenti konumundaki Halep'te yaşanıyor. Özellikle Kofi Annan'ın görevi bırakmasının ardından, ÖSO başta olmak üzere, muhalifler tarafından gerçekleştirilen katliamların sayısında artışlar görülmeye başlandı.

MUHALİFLER KAFA KESİYOR

Yayınlanan son görüntüler ise isyan ettiren cinsten... Özgür Suriye Ordusu'na bağlı muhalif birlikler Halep'te kim olduğu bilinmeyen bir adamın kafasını keserken görüntülendi. Küçücük bir bıçakla kurban keser gibi kafa kesen muhalifler bu sırada "Allahu Ekber" diye bağırıyorlar. Görüntüler izlenecek gibi değil. O yüzden videoyu yayınlamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyu okudum ama yorumları okumaya fırsat bulamadım. yazan olduysa dikkate almayın...
    konuda şebbia örgütüne (suriye istihbaratı) bağlı personelin kurşuna dizildiğini söylüyordu...
    şayet bu adamlar kurşuna dizilerek öldürülüyorsa bu onlar için mükafat olur... şebbia nın yediği haltlardan bir kaçtanesini okudum. sizde okuyun...nasıl bir örgüt anlayın... nazilerin gestaposundan farkları yok. ertuğrul özkök bu şebia nın ne olduğunu bizlerden iyi bilir. ama belden aşağı vurmak için adamları mazlum göstermede üstüne yok...hakkını yememek lazım "iyi kalem ustası" ...eee ama biz de artık salak değiliz.
    selametle...

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri