REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Galatasaray-Lazio maçı Sportitalia1'de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Galatasaray-Lazio maçı Sportitalia1'de

Galatasaray-Lazio Hazırlık Maçı Hotbird'de şifreli yayın yapan Sport İtalia 1 kanalında (paylaşımla izlenebilmektedir)

4 ağustos cumartesi günü Türkiye saatiyle 22:00 de GS-Lazio maçı Sportitalia1'de olacaktır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotbird ten şifreyi nasıl kırabilirim nasıl izleyebilrim yardımcı olur musun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustafa cem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hotbird ten şifreyi nasıl kırabilirim nasıl izleyebilrim yardımcı olur musun
    Sadece kart paylaşımı ile izlenebiliyor, uydu alıcınız destekliyor ise cccam yada newcamd server ile izleyebilirsizin, serveriniz yok ise nette ücretsiz server bulup izleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sadece kart paylaşımı ile izlenebiliyor, uydu alıcınız destekliyor ise cccam yada newcamd server ile izleyebilirsizin, serveriniz yok ise nette ücretsiz server bulup izleyebilirsiniz.
    k.bkma bilmiyorum nasıl oluyor kart paylaşımı nedir server nedir bunları hiç denemedim bu zaman kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

frekansı kaç acaba yardımcı olurmusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    frekansı kaç acaba yardımcı olurmusun
    Frekans bilgilerini Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. alabilirsiniz.

Kart paylasimi ile Hotbird 13 dereceden yayin yapan SKY Italia paketini acarsaniz Sport Italia'yi izleyebilirsiniz. Ayrica kanal 12.5 W uydusu üzerinden FTA yayin yapmakta. Bu kanali alabilmek icin bir HD cihaza ihtiyaciniz var.
    Konu CCW tarafından (04-08-2012 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler Baldemir usta biraz alakasız gelebilir ama bu maçı İzmirimizde canlı izlemek çok güzel olacak.Saat 21.00 gibi inşallah İzmir Atatürk Stadı'nda canlı izleyeceğim maçı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benm uydum hd uyumlu çanağı 12.5 west nasıl çeviricem napıcam bilmiyorum biri bi yardımcı olsn lütfen nasıl izlerim bu maçı kart paylaşımı bedava server falan nedir nasıl yaparım mübarek günlerde bol bol sevaba girersnz bi yardım edin wala çok dua etcem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dogru dur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri