Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Bir Eşi Olmalı İnsanın...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki olmalı olmazsa olmaz zaten insan evlenmeli ben evli değilim caddelerden sokaklardan geçerken dişiler hep benden kaçıyor hiçte sevmiyorum onları çünkü yaş ilerledikçe erkeklik öz gider bu toplum öyledir cahildir cahil olmayanlarda bilirsiniz işte anlatmama gerek yok cinsel paylaşım var onlarda onların ortamları üst doruktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tabiki olmalı olmazsa olmaz zaten insan evlenmeli ben evli değilim caddelerden sokaklardan geçerken dişiler hep benden kaçıyor hiçte sevmiyorum onları çünkü yaş ilerledikçe erkeklik öz gider bu toplum öyledir cahildir cahil olmayanlarda bilirsiniz işte anlatmama gerek yok cinsel paylaşım var onlarda onların ortamları üst doruktur
    insanın yaşı geçtikçe ağırlaşıyor olgun bir insan oluyor tutki askerden yeni geldin 22 yaşındasın her tarafında çiçekler var hepsini koklaçan
    ama yaş olmuş 35 iş bitmiş 18 , 20 yaşında kız bakarmı? bakmaz ama çanlı oldumu (para) bak o zaman pervane gibi dönerler etrafında tabiki çanlıda olmadıgına göre çekilirsin köşene müslüm gürsesi dinlersin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri