''baba muslum''
''baba muslum''
ben seni ölene dek seveçeğim boş laf!
ben seni sevdikçe ölmeyeceğim:45:
tabiki olmalı olmazsa olmaz zaten insan evlenmeli ben evli değilim caddelerden sokaklardan geçerken dişiler hep benden kaçıyor hiçte sevmiyorum onları çünkü yaş ilerledikçe erkeklik öz gider bu toplum öyledir cahildir cahil olmayanlarda bilirsiniz işte anlatmama gerek yok cinsel paylaşım var onlarda onların ortamları üst doruktur
ben açı açık konuşmayacam şifreli konuşacam arkadaşlar hep bir kavimi kötüledim hakliyim beni sonuçta ezdiler suçluda değilim hakliyim burda modluk yapan yahudilerde var beni yanıltılar bizim evin karşısında bir gurup aldılar bunlar internetci gizli ajan yani yahudi camlarını siyaha boyattılar evden çıktığımda beni takip ediyorlar neyin nesi bunları nerden biliyorsun ama beş para etmez modlar beni yanıltıyorlar bazı adminlerimiz bana inanıyor aonları tanırım saygılarımı sunuyorum adminler siz siz olun bu kavmlerin oyununa gelmeyin ürt yahudiler pkkyı yönetiyor türk yahudiler devleti yönetiyor pers yahudiler iranı yönetiyor çini dahi azıcık olsada onlar yönetiyor her sistemi aklını kullanarak ele geçirdiler yani siz oyuna gelmeyin saygılar arkadaşlar bana birşey olursa istanbullda oturuyorum direk yazarım internete patladığım zaman cinlerin boyutundan elde ettiğim bilgilerin hepsini söylerim tekrar saygılar
insanın yaşı geçtikçe ağırlaşıyor olgun bir insan oluyor tutki askerden yeni geldin 22 yaşındasın her tarafında çiçekler var hepsini koklaçan
ama yaş olmuş 35 iş bitmiş 18 , 20 yaşında kız bakarmı? bakmaz ama çanlı oldumu (para) bak o zaman pervane gibi dönerler etrafında tabiki çanlıda olmadıgına göre çekilirsin köşene müslüm gürsesi dinlersin![]()
Güzel şiir :45:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri