Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Damacana Su Kullanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
439. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet (Kullandıgınız Markayı Konuda Mutlaka Belirtiniz)

210 47.84%
  • Hayır

229 52.16%
Sayfa 3/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
133 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Damacana Su Kullanıyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Listeye baktımda Sivas'ta sadece ÇİÇEK su adınaki su firması bunların içinde var. Bende bu firmayı görünce harbi şok oldum desem yeridir. Çünki dışarıda satılan 0.5 litrelik pet sular 50 kuruşken ÇİÇEK su 25 kuruş'tu ve ben bu suyu alır içerdim. Şimdi bunlar benimde sağlığımla oynamışlar demekki.
    Oynadılar hoca:45: bizim burada 2 yerden su cıkıyor her zaman oradan alırız hem bedava hem saglıklı dagdan geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3o yıldır erikli kulanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sedo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3o yıldır erikli kulanıyorum
    Erikli pahalı su olmasına ragmen kara listenin içinde oda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende şileden köyden alıyorum süper su bencede damacanaya gerek yok. hem köyden sebze alıyorum hemde su. herkese tavsiyemdir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardelen kulanıyorum ve gündemide takip ediyorum 14 markanın isim açıklandı ve ertesi gün 12 markanın suyu temiz çıktı ve üretime devam etti şimdi ne oldu anlam vere bilen varmı temizidi niye açıklandı kirliidi niye devam ediyor çıksın açıklasınlar saglık bakanlılı vatandaş kime güvesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaşamakta oldugumuz bu çağda artık temiz kaynak suyu bulmak ne kadar mümkun bilemiyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Desnİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hem nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erikli daima

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende SAKA kullanıyorum. Ancak su en iyi ödüllü su olmasına rağmen satış noktalarından bazıları ihlal nedeniyle listede yer almış. Yani tüp satan bayi bu suyu sattığı için listede yer almış aksi takdirde ben FB'li olarakta halen bu suyu ana bayiinden almaya devam ediyrum. Burada şunuda belrtmek gerekir. Ph8 olan su dur. en yakın rakibi Aytaç Su. Bunlarada yorumlrda yer verirsek amacımıza katkıda bulunmuş oluruz.
    Saygılar

Sayfa 3/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri